Se og Hør-film åpner Kosmorama

Se og Hør-filmen En helt vanlig dag på jobben åpner årets Kosmorama 11.mars.

– Det er veldig hyggelig å være åpningsfilm for Kosmorama. Jeg er ganske sikker på at det har blitt en god film som nok vil bryte litt med folks forventninger, sier regissør Terje Rangnes.

 

– Det er fantastisk hyggelig at den ble valgt som åpningsfilm, og vi gleder oss veldig. Som alltid blir det hyggelig å komme til Trondheim og delta på festival sammen med gjester og flott vertskap, sier Hege Astrup i SF Norge.

Filmen er basert på Håvard Melnæs bok En helt vanlig dag på jobben, om hans tid som journalist i Se og Hør. Jan Gunnar Røise spiller en ung Melnæs som gjør sitt inntog i bladet på slutten av 90-tallet. Han mister etter hvert alle hemninger og er villig til å gjøre hva som helst for å få til en god sak. Blant annet innleder han et absurd vennskap til Sven O. Høiby(Ingar Helge Gimle).

– Det er veldig moro å få En helt vanlig dag på jobben som åpningsfilm i år. Spesielt artig er det jo at filmen, som festivalen, har en trønderforankring, i og med at Erlend Loe har skrevet manuset. Han har jo jobbet med oss i Kosmorama siden vi startet opp i 2005, sier Kosmoramadirektør Ola Lund Renolen.

En helt vanlig dag på jobben har blitt beskrevet som en fantastisk tragikomisk historie, og samtidig den drøyeste historien om norsk medievirkelighet i moderne tid.

– Endel har vært skeptiske til denne filmen, men vi skal nok vinne folkets hjerter til slutt. Akkurat som Mette Marit gjorde, sier Rangnes.

 

Terje Rangnes viser klipp fra filmen og intervjues på filmbad under Tromsø Internasjonale Filmfestival lørdag kl. 14.00-16.00.
 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Se og Hør-film åpner Kosmorama

Se og Hør-filmen En helt vanlig dag på jobben åpner årets Kosmorama 11.mars.

– Det er veldig hyggelig å være åpningsfilm for Kosmorama. Jeg er ganske sikker på at det har blitt en god film som nok vil bryte litt med folks forventninger, sier regissør Terje Rangnes.

 

– Det er fantastisk hyggelig at den ble valgt som åpningsfilm, og vi gleder oss veldig. Som alltid blir det hyggelig å komme til Trondheim og delta på festival sammen med gjester og flott vertskap, sier Hege Astrup i SF Norge.

Filmen er basert på Håvard Melnæs bok En helt vanlig dag på jobben, om hans tid som journalist i Se og Hør. Jan Gunnar Røise spiller en ung Melnæs som gjør sitt inntog i bladet på slutten av 90-tallet. Han mister etter hvert alle hemninger og er villig til å gjøre hva som helst for å få til en god sak. Blant annet innleder han et absurd vennskap til Sven O. Høiby(Ingar Helge Gimle).

– Det er veldig moro å få En helt vanlig dag på jobben som åpningsfilm i år. Spesielt artig er det jo at filmen, som festivalen, har en trønderforankring, i og med at Erlend Loe har skrevet manuset. Han har jo jobbet med oss i Kosmorama siden vi startet opp i 2005, sier Kosmoramadirektør Ola Lund Renolen.

En helt vanlig dag på jobben har blitt beskrevet som en fantastisk tragikomisk historie, og samtidig den drøyeste historien om norsk medievirkelighet i moderne tid.

– Endel har vært skeptiske til denne filmen, men vi skal nok vinne folkets hjerter til slutt. Akkurat som Mette Marit gjorde, sier Rangnes.

 

Terje Rangnes viser klipp fra filmen og intervjues på filmbad under Tromsø Internasjonale Filmfestival lørdag kl. 14.00-16.00.
 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY