Hank von Helvete som Cornelis Vreeswijk

Hans-Erik Dyvik Husby, alias Hank von Helvete, blir Cornelis Vreeswijk når filmen om hans liv blir virkelighet.
 

Filmens arbeidstittel er Medborgare, god afton! og produseres av det svenske produksjonsselskapet Chamdin & Stöhr Film. Det er Amir Chamdin som skal stå for regien, melder SF Norge i en pressemelding.

 Hans-Erik Dyvik Husby er best kjent gjennom sitt band Turboneger, men har i hele høst også hatt tittelrollen i publikumssuksessen ”Jesus Christ Superstar” på Det Norske Teatret i Oslo.

Regissør Amir Chamdin sier:

– At jeg faller for Sveriges største outsider, Cornelis Vreeswijk, er jo ikke helt rart med tanke på hvilke filmer jeg har som referanser. For meg var det viktig å finne min personlige tolkning av Cornelis og med Hans-Erik falt prosjektet på plass. Først da kjente jeg meg helt sikker på å gjøre filmen og at den også kommer til å bli relevant for et publikum i dag.

Det heter videre i pressemeldingen fra SF Norge:

”Medborgare, god afton! er en film om en av våre største musikklegender. Et hardt kunstnerliv som startet på nytt, like mange ganger som det  havarerte. Men først og fremst er det en film om en mann som gjennom hele sitt liv søkte etter kjærlighet og bekreftelse. Manuset er skrevet av Antonia Pyk.

 Filmen produseres av Martina Stöhr med Daniel Sachs som uttøvende produsent, og det er en samproduksjon mellom Chamdin & Stöhr Film, Sonet Film – Peter Possne, Sveriges Television – Gunnar Carlsson, Warner Music Group – Magnus Palmborg og Film i Väst – Jessica Ask, med støtte fra Svenska Filminstitutet – konsulent Peter ”Piodor” Gustafsson og Nordisk Film og TV-fond – Hanne Palmquist.

Innspillingen starter våren 2010 med planlagt kinopremiere den 12 november 2010.

Distribusjon: SF Norge AS

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hank von Helvete som Cornelis Vreeswijk

Hans-Erik Dyvik Husby, alias Hank von Helvete, blir Cornelis Vreeswijk når filmen om hans liv blir virkelighet.
 

Filmens arbeidstittel er Medborgare, god afton! og produseres av det svenske produksjonsselskapet Chamdin & Stöhr Film. Det er Amir Chamdin som skal stå for regien, melder SF Norge i en pressemelding.

 Hans-Erik Dyvik Husby er best kjent gjennom sitt band Turboneger, men har i hele høst også hatt tittelrollen i publikumssuksessen ”Jesus Christ Superstar” på Det Norske Teatret i Oslo.

Regissør Amir Chamdin sier:

– At jeg faller for Sveriges største outsider, Cornelis Vreeswijk, er jo ikke helt rart med tanke på hvilke filmer jeg har som referanser. For meg var det viktig å finne min personlige tolkning av Cornelis og med Hans-Erik falt prosjektet på plass. Først da kjente jeg meg helt sikker på å gjøre filmen og at den også kommer til å bli relevant for et publikum i dag.

Det heter videre i pressemeldingen fra SF Norge:

”Medborgare, god afton! er en film om en av våre største musikklegender. Et hardt kunstnerliv som startet på nytt, like mange ganger som det  havarerte. Men først og fremst er det en film om en mann som gjennom hele sitt liv søkte etter kjærlighet og bekreftelse. Manuset er skrevet av Antonia Pyk.

 Filmen produseres av Martina Stöhr med Daniel Sachs som uttøvende produsent, og det er en samproduksjon mellom Chamdin & Stöhr Film, Sonet Film – Peter Possne, Sveriges Television – Gunnar Carlsson, Warner Music Group – Magnus Palmborg og Film i Väst – Jessica Ask, med støtte fra Svenska Filminstitutet – konsulent Peter ”Piodor” Gustafsson og Nordisk Film og TV-fond – Hanne Palmquist.

Innspillingen starter våren 2010 med planlagt kinopremiere den 12 november 2010.

Distribusjon: SF Norge AS

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY