Starter innspillingen på Trinidad

Den norske filmen Limbo, med Lena Endre og Line Verndal i hovedrollene, starter opptakene på Trinidad i oktober.

Filmens bakteppe er den amerikanske oljebransjen på Trinidad, tidlig på 70-tallet, og beskrives som en film om kjærlighet, samliv, fristelser og svik i et miljø langt, langt hjemmefra.

 

Filmens totalbudsjett er på nesten 22 millioner kroner.

 

Den 12. oktober starter opptakene på Trinidad, som er en øystat nord for Sør-Amerika. Opptakene på Trinidad vil foregå i flere uker. I tillegg til et crew på rundt 20 stykker som reiser ned, vil det også bli brukt lokal arbeidskraft.

Det er regissør og spillefilmdebutant Maria Sødahl som står for regien på Limbo. Hun har også skrevet manuset til filmen. Sødahl er utdannet ved Den danske filmskolen og har regissert TV-dramaer, dokumentarfilmer og en rekke kort- og novellefilmer. På listen over filmer hun har gjort finner vi blant annet Life is hard and then you die, Bulldozer, Sara, Afrika, De 7 dødssyndene – Vrede og dokumentarfilmen Den skandinaviske drømmen.

To av hovedrollene spilles av Line Verndal (37) og Lena Endre (54).

 

Verndal er mest kjent som alenemammaen Marit i NRK dramaserien Himmelblå. Hun har tidligere spilt i filmer som Salige er de som tørster (1997), Jeg er Dina (2002), Ulvesommer (2003), Kvinnen i mitt liv (2003) og 5 løgner (2007).

 

Lena Endre (54) gjør stor suksess om dagen i rollen som Erica Berger, i Stieg Larsson-filmatiseringene Menn som hater kvinner, Jenta som lekte med ilden og Luftslottet som sprengtes (norgespremiere 27. november). Lena Endre filmdebuterte i 1984, og ble først kjent gjennom en birolle i Bille Augusts fjernsynsserie Den goda viljan (1991). Senere har hun spilt i en rekke svenske, og norske filmer.

 

Premieren til Limbo er foreløpig satt til oktober neste år.

FILMFAKTA:

 

Produksjonsselskap: SF Norge AS
Opptaksformat: 35mm
Visningsformat: 35mm og digitale kopier
Totalbudsjett: 21 700 000 kroner
Totalt tilskudd fra NFI: 10 600 000 kroner
Opptaksstart: 12.10.2009
Innspillingsperiode på Trinidad:
12. oktober -20. november 2009
Distributør: SF Norge AS
Antatt premiere: 10.10.2010
Produsent og distributør: SF Norge AS v/Gudny Hummelvoll
Co-produsenter: Nimbus Film (Danmark) og Bob Film (Sverige)

 

 

Følg med på ruhsprint.no i oktober, for bilder fra opptaket på Trinidad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Starter innspillingen på Trinidad

Den norske filmen Limbo, med Lena Endre og Line Verndal i hovedrollene, starter opptakene på Trinidad i oktober.

Filmens bakteppe er den amerikanske oljebransjen på Trinidad, tidlig på 70-tallet, og beskrives som en film om kjærlighet, samliv, fristelser og svik i et miljø langt, langt hjemmefra.

 

Filmens totalbudsjett er på nesten 22 millioner kroner.

 

Den 12. oktober starter opptakene på Trinidad, som er en øystat nord for Sør-Amerika. Opptakene på Trinidad vil foregå i flere uker. I tillegg til et crew på rundt 20 stykker som reiser ned, vil det også bli brukt lokal arbeidskraft.

Det er regissør og spillefilmdebutant Maria Sødahl som står for regien på Limbo. Hun har også skrevet manuset til filmen. Sødahl er utdannet ved Den danske filmskolen og har regissert TV-dramaer, dokumentarfilmer og en rekke kort- og novellefilmer. På listen over filmer hun har gjort finner vi blant annet Life is hard and then you die, Bulldozer, Sara, Afrika, De 7 dødssyndene – Vrede og dokumentarfilmen Den skandinaviske drømmen.

To av hovedrollene spilles av Line Verndal (37) og Lena Endre (54).

 

Verndal er mest kjent som alenemammaen Marit i NRK dramaserien Himmelblå. Hun har tidligere spilt i filmer som Salige er de som tørster (1997), Jeg er Dina (2002), Ulvesommer (2003), Kvinnen i mitt liv (2003) og 5 løgner (2007).

 

Lena Endre (54) gjør stor suksess om dagen i rollen som Erica Berger, i Stieg Larsson-filmatiseringene Menn som hater kvinner, Jenta som lekte med ilden og Luftslottet som sprengtes (norgespremiere 27. november). Lena Endre filmdebuterte i 1984, og ble først kjent gjennom en birolle i Bille Augusts fjernsynsserie Den goda viljan (1991). Senere har hun spilt i en rekke svenske, og norske filmer.

 

Premieren til Limbo er foreløpig satt til oktober neste år.

FILMFAKTA:

 

Produksjonsselskap: SF Norge AS
Opptaksformat: 35mm
Visningsformat: 35mm og digitale kopier
Totalbudsjett: 21 700 000 kroner
Totalt tilskudd fra NFI: 10 600 000 kroner
Opptaksstart: 12.10.2009
Innspillingsperiode på Trinidad:
12. oktober -20. november 2009
Distributør: SF Norge AS
Antatt premiere: 10.10.2010
Produsent og distributør: SF Norge AS v/Gudny Hummelvoll
Co-produsenter: Nimbus Film (Danmark) og Bob Film (Sverige)

 

 

Følg med på ruhsprint.no i oktober, for bilder fra opptaket på Trinidad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY