Skjærgårdsdoktoren blir film

Den populære TV-serien Skjærgårdsdoktoren blir nå langfilm.

Det svenske produksjon- og distribusjonsselskapet Sonet Film står bak filmatiseringen av TV-serien. Det melder Filmnyheterna. Skaperne av Skjærgårdsdoktoren Lars Bill Lundholm og Gunilla Linn Persson har skrevet manus til filmen, mens regi er ved Rickard Petrelius

 

– Det her er et drømmeprosjekt som jeg har lengtet etter å gjøre i mange år. Nå skal vi gjøre en fantastisk langfilm basert på TV-serien, og det føles veldig bra, sier produsent Peter Possne i Sonet Film i en pressemelding.

 

Skjærgårdsdoktoren ble produsert av SVT, og i årene 1997-2000 vist i 18 episoder. Her hjemme ble den vist på NRK, og ble en stor suksees.

 

Skuespiller Samuel Fröler spilte rollen som skjærgårdsdoktor Johan Steen i TV-serien. Han får også hovedrollen nå som serien skal bli film. I de andre rollene finner vi flere av skuespillerne som også var med i serien, blant andre Ebba Hultkvist, Sten Ljunggren, Helena Brodin og Göran Engman.

 

Innspillingen starter mest sannsynlig sommeren 2010.

2 kommentarer til Skjærgårdsdoktoren blir film

  1. Kommer det fleire filmer etter samleboksen? Er så spent på fortsettningen etter wilma og johan steen reiste til afrika på besøk til Eva.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skjærgårdsdoktoren blir film

Den populære TV-serien Skjærgårdsdoktoren blir nå langfilm.

Det svenske produksjon- og distribusjonsselskapet Sonet Film står bak filmatiseringen av TV-serien. Det melder Filmnyheterna. Skaperne av Skjærgårdsdoktoren Lars Bill Lundholm og Gunilla Linn Persson har skrevet manus til filmen, mens regi er ved Rickard Petrelius

 

– Det her er et drømmeprosjekt som jeg har lengtet etter å gjøre i mange år. Nå skal vi gjøre en fantastisk langfilm basert på TV-serien, og det føles veldig bra, sier produsent Peter Possne i Sonet Film i en pressemelding.

 

Skjærgårdsdoktoren ble produsert av SVT, og i årene 1997-2000 vist i 18 episoder. Her hjemme ble den vist på NRK, og ble en stor suksees.

 

Skuespiller Samuel Fröler spilte rollen som skjærgårdsdoktor Johan Steen i TV-serien. Han får også hovedrollen nå som serien skal bli film. I de andre rollene finner vi flere av skuespillerne som også var med i serien, blant andre Ebba Hultkvist, Sten Ljunggren, Helena Brodin og Göran Engman.

 

Innspillingen starter mest sannsynlig sommeren 2010.

2 Responses to Skjærgårdsdoktoren blir film

  1. Kommer det fleire filmer etter samleboksen? Er så spent på fortsettningen etter wilma og johan steen reiste til afrika på besøk til Eva.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY