Etter Max Manus – VFX seminar

Norsk forening for visuelle effekter og NFI holder i samarbeid med fem sentrale etterarbeidshus et heldagsseminar om norsk VFX arbeid. Utganspunktet for seminaret er arbeidet på Max Manus.

Seminaret "Etter Max Manus – "Transparency is the new black" arrangeres i Oslo fredag den 13.mars. I tillegg til sentrale personer fra etterarbeidshusene Chimney Pot, Filmkameratene, Gimpville, Storm Studios og Toxic, kommer også regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg for å fortelle om det omfattende VFX arbeidet.

Filmen om Max Manus bygger på den virkelige historien om motstandsmannen Max Manus (1914-1996), soldat i Kompani Linge i de frie norske styrkene i England og senere sabotør i Norge under krigen 1940-45. Filmen har blitt en av norgeshistoriens største kinosuksesser, med over 1 millioner besøkende.

VFX arbeidet på Max Manus markerer et vannskille i hvordan man arbeider med VFX på spillefilm i Norge. Spesielt var integrering, samarbeid og gjennomsiktighet mellom flere VFX studio og filmproduksjonen avgjørende for en vellykket produksjon.  Seminaret har derfor samlet VFX utøvere, Art Directors, produsenter, regissører og supervisorer fra Max Manus, til åpenhjertig å dele sine gode og dårlige erfarninger. Det vil også bli en kort introduksjon av Norsk forening for visuelle effekter (NFX).

Foredragsholdere: Joachim Rønning & Espen Sandberg, Marcus Brodersen (Filmkameratene), Øystein Larsen (Toxic), Aksel Jermstad, (Chimney Pot), Lars Erik Hansen og Jan Svaland (Gimpville) Morten Moen (Storm Studios), med flere.

Målgruppe: Filmprodusenter, regissører, fotografer, VFX, manusforfatter og andre profesjonelle som jobber med VFX og film.

Dato: Fredag, 13. mars 09
Tid: 09:00 – 16:00
Sted: Tancred, Filmen Hus,
Dronningens gate 16, Oslo
Egenandel: 250,- inkl. lunsj

For påmelding trykk her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Etter Max Manus – VFX seminar

Norsk forening for visuelle effekter og NFI holder i samarbeid med fem sentrale etterarbeidshus et heldagsseminar om norsk VFX arbeid. Utganspunktet for seminaret er arbeidet på Max Manus.

Seminaret "Etter Max Manus – "Transparency is the new black" arrangeres i Oslo fredag den 13.mars. I tillegg til sentrale personer fra etterarbeidshusene Chimney Pot, Filmkameratene, Gimpville, Storm Studios og Toxic, kommer også regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg for å fortelle om det omfattende VFX arbeidet.

Filmen om Max Manus bygger på den virkelige historien om motstandsmannen Max Manus (1914-1996), soldat i Kompani Linge i de frie norske styrkene i England og senere sabotør i Norge under krigen 1940-45. Filmen har blitt en av norgeshistoriens største kinosuksesser, med over 1 millioner besøkende.

VFX arbeidet på Max Manus markerer et vannskille i hvordan man arbeider med VFX på spillefilm i Norge. Spesielt var integrering, samarbeid og gjennomsiktighet mellom flere VFX studio og filmproduksjonen avgjørende for en vellykket produksjon.  Seminaret har derfor samlet VFX utøvere, Art Directors, produsenter, regissører og supervisorer fra Max Manus, til åpenhjertig å dele sine gode og dårlige erfarninger. Det vil også bli en kort introduksjon av Norsk forening for visuelle effekter (NFX).

Foredragsholdere: Joachim Rønning & Espen Sandberg, Marcus Brodersen (Filmkameratene), Øystein Larsen (Toxic), Aksel Jermstad, (Chimney Pot), Lars Erik Hansen og Jan Svaland (Gimpville) Morten Moen (Storm Studios), med flere.

Målgruppe: Filmprodusenter, regissører, fotografer, VFX, manusforfatter og andre profesjonelle som jobber med VFX og film.

Dato: Fredag, 13. mars 09
Tid: 09:00 – 16:00
Sted: Tancred, Filmen Hus,
Dronningens gate 16, Oslo
Egenandel: 250,- inkl. lunsj

For påmelding trykk her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY