Frame by Frame på Frogner Kino

Lørdag 13. oktober arrangeres Frame by Frame # 4 på Frogner kino i Oslo, med fokus på fransk animasjon.

Lørdag 13. oktober arrangeres Frame by Frame # 4 på Frogner kino i Oslo, med fokus på fransk animasjon.

Franske gjester som Marc Jousseet, Antoine Antin og Drifa Benseghir vil være tilstede for å belyse temaet, melder norskanimasjon.no.

Marc Jousset: The art of Persepolis
Jousset er art director på den franske animerte langfilmen Persepolis og produsent for en rekke animerte kortfilmer og reklamefilmer. Han vil presentere en bak kulissene titt på Persepolis og vise egne produksjoner.

Kyle Balda: From Pixar with love
Balda har bakgrunn fra Pixar og Industrial Lights & Magic hvor han har jobbet som animatør og hatt ansvaret for animasjonsregi. Nå er han tilbake i Frankrike hvor han underviser i 3d og holder workshops.

Antoine Antin: The French Connection
Antin er utdannet innen klassisk, 2d animasjon. Gjennom en rekke animerte kortfilmer med et særegent uttrykk har han gjort sterkt inntrykk på en samlet animasjonsbransje. I tillegg til egen produksjoner har han også jobbet på store internasjonale prosjekter som Asterix og vikingene og Nysgjerrige Nils.

Drifa Benseghir: 3d a la France
Benseghir er freelance 3d-animatør med hovedsete i Paris. Inni mellom produksjoner bruker hun tiden sin på å undervise i 3d på prestisjetunge skoler som Les Gobelins i Paris og Animation Workshop i Viborg, Danmark.

Les mer i programmet

Foto: Persepolis

1 kommentar til Frame by Frame på Frogner Kino

Frame by Frame på Frogner Kino

Lørdag 13. oktober arrangeres Frame by Frame # 4 på Frogner kino i Oslo, med fokus på fransk animasjon.

Lørdag 13. oktober arrangeres Frame by Frame # 4 på Frogner kino i Oslo, med fokus på fransk animasjon.

Franske gjester som Marc Jousseet, Antoine Antin og Drifa Benseghir vil være tilstede for å belyse temaet, melder norskanimasjon.no.

Marc Jousset: The art of Persepolis
Jousset er art director på den franske animerte langfilmen Persepolis og produsent for en rekke animerte kortfilmer og reklamefilmer. Han vil presentere en bak kulissene titt på Persepolis og vise egne produksjoner.

Kyle Balda: From Pixar with love
Balda har bakgrunn fra Pixar og Industrial Lights & Magic hvor han har jobbet som animatør og hatt ansvaret for animasjonsregi. Nå er han tilbake i Frankrike hvor han underviser i 3d og holder workshops.

Antoine Antin: The French Connection
Antin er utdannet innen klassisk, 2d animasjon. Gjennom en rekke animerte kortfilmer med et særegent uttrykk har han gjort sterkt inntrykk på en samlet animasjonsbransje. I tillegg til egen produksjoner har han også jobbet på store internasjonale prosjekter som Asterix og vikingene og Nysgjerrige Nils.

Drifa Benseghir: 3d a la France
Benseghir er freelance 3d-animatør med hovedsete i Paris. Inni mellom produksjoner bruker hun tiden sin på å undervise i 3d på prestisjetunge skoler som Les Gobelins i Paris og Animation Workshop i Viborg, Danmark.

Les mer i programmet

Foto: Persepolis

One Response to Frame by Frame på Frogner Kino

MENY