Tre filmskapere i Grimstad. (+)

Tre filmskapere i Grimstad. (+)

I de kortere formatene må man ofte finne den raskeste veien til effektiv kommunikasjon. Vi har møtt tre filmskapere som kombinerer det personlige og det universelle på Kortfilmfestivalen i Grimstad denne uken: Meena Rathor, Katinka Marie Hustad og Ibrahim Mursal.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

I de kortere formatene må man ofte finne den raskeste veien til effektiv kommunikasjon. Vi har møtt tre filmskapere som kombinerer det personlige og det universelle på Kortfilmfestivalen i Grimstad denne uken: Meena Rathor, Katinka Marie Hustad og Ibrahim Mursal.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Tre filmskapere i Grimstad. (+)

Tre filmskapere i Grimstad. (+)

I de kortere formatene må man ofte finne den raskeste veien til effektiv kommunikasjon. Vi har møtt tre filmskapere som kombinerer det personlige og det universelle på Kortfilmfestivalen i Grimstad denne uken: Meena Rathor, Katinka Marie Hustad og Ibrahim Mursal.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

I de kortere formatene må man ofte finne den raskeste veien til effektiv kommunikasjon. Vi har møtt tre filmskapere som kombinerer det personlige og det universelle på Kortfilmfestivalen i Grimstad denne uken: Meena Rathor, Katinka Marie Hustad og Ibrahim Mursal.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY