Eymundsson til Monday Scripted.

Eymundsson til Monday Scripted.

Isak Eymundsson er ansatt som executive produsent i Monday Scripted. Til tross for krevende tider, har selskapet tro på fortsatt framgang for lokale dramaserier.

Isak Eymundsson er ansatt som executive produsent i Monday Scripted for å styrke selskapets satsing på dramaserier. Det melder selskapet i en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som executive produsent i Viaplay hvor han har vært ansvarlig for dramaserier som Wisting, Arkitekten, Festning Norge, og den kommende serien Harald og Sonja. Eymundsson har tidligere også vært seksjonsleder på Norsk filminstitutt og produsent i Ape&Bjørn. 

– Isak kommer med en veldig interessant erfaring, som produsent som både har vært hos filminstituttet og hos en streamer de siste årene. Det gir han en unik innsikt og bransjeforståelse som vi gleder oss til å dra nytte av i Monday, sier CEO i Mondaygruppen Martin Dalgaard. 

– Det er krevende tider for mange i bransjen om dagen, noe vi i Monday også kjenner på. Samtidig er vi trygge på at gode lokale dramaserier er noe som fortsatt vil være etterspurt hos publikum, og det forblir en viktig del av satsingen vår i Norge. 

Han bifalles av serieskaper og kreativ leder i Monday Scripted, Ole Endresen:

– Isak og jeg møttes da han var helt ny bransjen og prodass på «Ut i vår hage», som jeg hadde regien på. Sirkelen er nå sluttet. Den ambisiøse pjokken i kortbukser har nå både fått seg stilig frakk og blitt vesentlig smartere enn læremesteren. Et samarbeid jeg har stor tro på! 

Isak Eymundsson sier selv dette om ansettelsen: 

– I en tid hvor veldig mange produksjonsselskaper setter foten på bremsen for drama ble jeg veldig imponert over Monday Scripteds offensive holdning i disse dager. I krevende tider oppstår det også nye muligheter, som vi skal være klare for å gripe. Vi jobber nå målbevisst med å bygge en slate tilpasset dagens marked. 

Monday Scripted er den norske dramaavdelingen til Monday Media gruppen. Siste produksjonen til Monday Scripted var TV2/Netflix – serien Gangs of Oslo (Blodsbrødre), som hadde premiere i 2023. Andre norske selskaper i Monday gruppen er Teddy TV, ShowPeople, Feelgood og Monday Sport. 

Eymundsson til Monday Scripted.

Eymundsson til Monday Scripted.

Isak Eymundsson er ansatt som executive produsent i Monday Scripted. Til tross for krevende tider, har selskapet tro på fortsatt framgang for lokale dramaserier.

Isak Eymundsson er ansatt som executive produsent i Monday Scripted for å styrke selskapets satsing på dramaserier. Det melder selskapet i en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som executive produsent i Viaplay hvor han har vært ansvarlig for dramaserier som Wisting, Arkitekten, Festning Norge, og den kommende serien Harald og Sonja. Eymundsson har tidligere også vært seksjonsleder på Norsk filminstitutt og produsent i Ape&Bjørn. 

– Isak kommer med en veldig interessant erfaring, som produsent som både har vært hos filminstituttet og hos en streamer de siste årene. Det gir han en unik innsikt og bransjeforståelse som vi gleder oss til å dra nytte av i Monday, sier CEO i Mondaygruppen Martin Dalgaard. 

– Det er krevende tider for mange i bransjen om dagen, noe vi i Monday også kjenner på. Samtidig er vi trygge på at gode lokale dramaserier er noe som fortsatt vil være etterspurt hos publikum, og det forblir en viktig del av satsingen vår i Norge. 

Han bifalles av serieskaper og kreativ leder i Monday Scripted, Ole Endresen:

– Isak og jeg møttes da han var helt ny bransjen og prodass på «Ut i vår hage», som jeg hadde regien på. Sirkelen er nå sluttet. Den ambisiøse pjokken i kortbukser har nå både fått seg stilig frakk og blitt vesentlig smartere enn læremesteren. Et samarbeid jeg har stor tro på! 

Isak Eymundsson sier selv dette om ansettelsen: 

– I en tid hvor veldig mange produksjonsselskaper setter foten på bremsen for drama ble jeg veldig imponert over Monday Scripteds offensive holdning i disse dager. I krevende tider oppstår det også nye muligheter, som vi skal være klare for å gripe. Vi jobber nå målbevisst med å bygge en slate tilpasset dagens marked. 

Monday Scripted er den norske dramaavdelingen til Monday Media gruppen. Siste produksjonen til Monday Scripted var TV2/Netflix – serien Gangs of Oslo (Blodsbrødre), som hadde premiere i 2023. Andre norske selskaper i Monday gruppen er Teddy TV, ShowPeople, Feelgood og Monday Sport. 

MENY