– Det var viktig at vi fikk dem til å reflektere rundt hva medvirkning kunne bety for dem.(+)

– Det var viktig at vi fikk dem til å reflektere rundt hva medvirkning kunne bety for dem.(+)

NRK-serien «Instukids» har avdekket rusmisbruk på barnevernsinstitusjoner. Arbeidet med sårbare barn er noe av det mest komplekse prosjektleder og regissør Lars Karelius Noer har vært med på. – Samtykke fra institusjonene eller foreldre lot seg ikke kombinere med prosjektet. Da hadde vi ikke fått løftet fram alle disse stemmene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

NRK-serien «Instukids» har avdekket rusmisbruk på barnevernsinstitusjoner. Arbeidet med sårbare barn er noe av det mest komplekse prosjektleder og regissør Lars Karelius Noer har vært med på. – Samtykke fra institusjonene eller foreldre lot seg ikke kombinere med prosjektet. Da hadde vi ikke fått løftet fram alle disse stemmene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Det var viktig at vi fikk dem til å reflektere rundt hva medvirkning kunne bety for dem.(+)

– Det var viktig at vi fikk dem til å reflektere rundt hva medvirkning kunne bety for dem.(+)

NRK-serien «Instukids» har avdekket rusmisbruk på barnevernsinstitusjoner. Arbeidet med sårbare barn er noe av det mest komplekse prosjektleder og regissør Lars Karelius Noer har vært med på. – Samtykke fra institusjonene eller foreldre lot seg ikke kombinere med prosjektet. Da hadde vi ikke fått løftet fram alle disse stemmene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

NRK-serien «Instukids» har avdekket rusmisbruk på barnevernsinstitusjoner. Arbeidet med sårbare barn er noe av det mest komplekse prosjektleder og regissør Lars Karelius Noer har vært med på. – Samtykke fra institusjonene eller foreldre lot seg ikke kombinere med prosjektet. Da hadde vi ikke fått løftet fram alle disse stemmene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY