Dancing Queen-oppfølger med forhåndsalg i Cannes.

Dancing Queen-oppfølger med forhåndsalg i Cannes.

«Dancing Queen i Hollywood» har forhåndssolgt til enn rekke territorier. Samtidig går filmen i opptak i Los Angeles.

Oppfølgeren til kinosuksessen Dancing Queen er sikret forhåndssalg til både Polen, Benelux-landene, medlemmene av det tidligere Jugoslavia og landene i Baltikum.

Det melder salgsagenten LevelK.

Opptakene til Dancing Queen i Hollywood starter i dag i Los Angeles. De vil snart forflytte seg til København og til Hamar.

Dancing Queen ble sett av over 70.000 på norske kinoer. Den vant Amanda for beste barnefilm. Dette var Aurora Gossés debut som spillefilmregissør. Silje Holtet sto for manus, Thomas Robsham produserte og samme trio står bak oppfølgeren som ventes å ha premiere i 2025.

Dancing Queen hadde sin internasjonale debut i Generation Kplus-programmet på Berlinalen, og er vist blant annet på BFI London Film Festival, samt festivalene i Thessaloniki og Seattle.

I våres fikk den første filmen tilskudd fra Kreativt Europa for å vises for europeiske publikummere i 15 land, enten på kino eller strømming. Gjennom tilskuddsordningen “Filmer over grensen” bidrar MEDIA-programmet til å øke tilgjengeligheten av europeiske filmer i hele Europa. 

Den nye filmen fortsetter der Dancing Queen (2023) sluttet. «I denne oppfølgeren drar Mina og Markus til Los Angeles for å danse i en musikkvideo. Men midt under drømmeturen opplever Minas foreldre en samlivskrise. Hva skal hun gjøre når hun oppdager at pappa er utro?» Filmen har et totalbudsjett på 18.000.000 kroner.

Dancing Queen-oppfølger med forhåndsalg i Cannes.

Dancing Queen-oppfølger med forhåndsalg i Cannes.

«Dancing Queen i Hollywood» har forhåndssolgt til enn rekke territorier. Samtidig går filmen i opptak i Los Angeles.

Oppfølgeren til kinosuksessen Dancing Queen er sikret forhåndssalg til både Polen, Benelux-landene, medlemmene av det tidligere Jugoslavia og landene i Baltikum.

Det melder salgsagenten LevelK.

Opptakene til Dancing Queen i Hollywood starter i dag i Los Angeles. De vil snart forflytte seg til København og til Hamar.

Dancing Queen ble sett av over 70.000 på norske kinoer. Den vant Amanda for beste barnefilm. Dette var Aurora Gossés debut som spillefilmregissør. Silje Holtet sto for manus, Thomas Robsham produserte og samme trio står bak oppfølgeren som ventes å ha premiere i 2025.

Dancing Queen hadde sin internasjonale debut i Generation Kplus-programmet på Berlinalen, og er vist blant annet på BFI London Film Festival, samt festivalene i Thessaloniki og Seattle.

I våres fikk den første filmen tilskudd fra Kreativt Europa for å vises for europeiske publikummere i 15 land, enten på kino eller strømming. Gjennom tilskuddsordningen “Filmer over grensen” bidrar MEDIA-programmet til å øke tilgjengeligheten av europeiske filmer i hele Europa. 

Den nye filmen fortsetter der Dancing Queen (2023) sluttet. «I denne oppfølgeren drar Mina og Markus til Los Angeles for å danse i en musikkvideo. Men midt under drømmeturen opplever Minas foreldre en samlivskrise. Hva skal hun gjøre når hun oppdager at pappa er utro?» Filmen har et totalbudsjett på 18.000.000 kroner.

MENY