– Alt med denne filmen har vært et helvete.(+)

– Alt med denne filmen har vært et helvete.(+)

- Alle vi pitchet for sa «wow». Men hvordan lager vi en «wow»? Om en mann ingen har sett? Halkawt Mustafa brukte ti år på å lage «Hiding Saddam Hussein» - om mannen som gjemte diktatoren i hullet. Nå skal filmen på kino i fjorten land. Han er selv i Cannes for å selge filmen til enda flere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Alle vi pitchet for sa «wow». Men hvordan lager vi en «wow»? Om en mann ingen har sett? Halkawt Mustafa brukte ti år på å lage «Hiding Saddam Hussein» – om mannen som gjemte diktatoren i hullet. Nå skal filmen på kino i fjorten land. Han er selv i Cannes for å selge filmen til enda flere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Alt med denne filmen har vært et helvete.(+)

– Alt med denne filmen har vært et helvete.(+)

- Alle vi pitchet for sa «wow». Men hvordan lager vi en «wow»? Om en mann ingen har sett? Halkawt Mustafa brukte ti år på å lage «Hiding Saddam Hussein» - om mannen som gjemte diktatoren i hullet. Nå skal filmen på kino i fjorten land. Han er selv i Cannes for å selge filmen til enda flere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Alle vi pitchet for sa «wow». Men hvordan lager vi en «wow»? Om en mann ingen har sett? Halkawt Mustafa brukte ti år på å lage «Hiding Saddam Hussein» – om mannen som gjemte diktatoren i hullet. Nå skal filmen på kino i fjorten land. Han er selv i Cannes for å selge filmen til enda flere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY