Kunsten å leve et vilt og poetisk liv. (+)

Kunsten å leve et vilt og poetisk liv. (+)

«Jeg har ønsket å vise fram noen som har tatt aktive valg for hvordan de vil leve livene sine, og hvor vanskelig det er å vite hva som er riktig». Silje Evensmo Jacobsens rørende dokumentar om familien Payne som velger å leve i pakt med naturen, er blitt en festival-hit. Nå er den klar for norske kinoer.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

«Jeg har ønsket å vise fram noen som har tatt aktive valg for hvordan de vil leve livene sine, og hvor vanskelig det er å vite hva som er riktig». Silje Evensmo Jacobsens rørende dokumentar om familien Payne som velger å leve i pakt med naturen, er blitt en festival-hit. Nå er den klar for norske kinoer.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Kunsten å leve et vilt og poetisk liv. (+)

Kunsten å leve et vilt og poetisk liv. (+)

«Jeg har ønsket å vise fram noen som har tatt aktive valg for hvordan de vil leve livene sine, og hvor vanskelig det er å vite hva som er riktig». Silje Evensmo Jacobsens rørende dokumentar om familien Payne som velger å leve i pakt med naturen, er blitt en festival-hit. Nå er den klar for norske kinoer.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

«Jeg har ønsket å vise fram noen som har tatt aktive valg for hvordan de vil leve livene sine, og hvor vanskelig det er å vite hva som er riktig». Silje Evensmo Jacobsens rørende dokumentar om familien Payne som velger å leve i pakt med naturen, er blitt en festival-hit. Nå er den klar for norske kinoer.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY