– Jeg har vært breial og sagt Berlin, Cannes og Venezia. (+)

– Jeg har vært breial og sagt Berlin, Cannes og Venezia. (+)

Etter suksessen med «Sex» i Berlin, sikter produsent Yngve Sæther mot Cannes og Venezia med de neste filmene i Dag Johan Haugeruds trilogi. Og mot Gunnar på Hamar. - De er tre veldig forskjellige filmer, men som snakker bra sammen, som tre søsken.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Etter suksessen med «Sex» i Berlin, sikter produsent Yngve Sæther mot Cannes og Venezia med de neste filmene i Dag Johan Haugeruds trilogi. Og mot Gunnar på Hamar. – De er tre veldig forskjellige filmer, men som snakker bra sammen, som tre søsken.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Jeg har vært breial og sagt Berlin, Cannes og Venezia. (+)

– Jeg har vært breial og sagt Berlin, Cannes og Venezia. (+)

Etter suksessen med «Sex» i Berlin, sikter produsent Yngve Sæther mot Cannes og Venezia med de neste filmene i Dag Johan Haugeruds trilogi. Og mot Gunnar på Hamar. - De er tre veldig forskjellige filmer, men som snakker bra sammen, som tre søsken.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Etter suksessen med «Sex» i Berlin, sikter produsent Yngve Sæther mot Cannes og Venezia med de neste filmene i Dag Johan Haugeruds trilogi. Og mot Gunnar på Hamar. – De er tre veldig forskjellige filmer, men som snakker bra sammen, som tre søsken.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY