BFF klar med årets pitch og kortilmkonkurranse.

BFF klar med årets pitch og kortilmkonkurranse.

Barnefilmfestivalen i Kristiansand er klar med årets deltakere til kortfilmkonkurransen og en pitchepris til verdi av 100 000 kroner. Les mer om de utvalgte filmene og prosjektene.

Foto fra «Smerteterskel» av Marianne Ulrichsen.

For åttende gang arrangerer Kristiansand internasjonale barnefilmfestival en egen kortfilmkonkurranse hvor beste norske kortfilm for barn/unge kåres. Festivalen har i år fem kortfilmprogram med nye kortfilmer fra hele verden, programmene er sortert på aldersgruppen de skal vises for. Konkurransen Beste norske kortfilm går på tvers av disse kortfilmprogrammene, og vurderes av en fagjury. 

Deltakerne er: 

SMERTETERSKEL Regi: Marianne Ulrichsen Produsent: Mona Johanne Hoel (Freedom From Fear AS) / SOMMERFUGL Regi: Vigdis Nielsen Produsent: Vigdis Nielsen (Hardingfilm) / BROUILLARTA. Regi: Ingvild Søderlind. Produsent: Fabien Greenberg, Bård Kjøge Rønning (Antipode Films) / IRIS. Regi: Jon Vatne. Produsent: Jon Vatne, Gudrun Austli (Syden Pictures) / STÅ OPP MOT VINDEN. Regi: Mona Johanne Hoel. Produsent: Mona Johanne Hoel (Freedom From Fear AS) / PÅ AGENTOPPDRAG. Regi: Ola Martin Fjeld. Produsent: Ola Martin Fjeld, Kenneth Williams, Kristoffer Knudsen (Antfarm/ High & Low) / E’ DET MULIGT. Regi: Maria Lavelle, Johannes Vikse Pedersen. Produsent: Maria Lavelle 

Barnefilmfestivalen i Kristiansand og Mediefondet Zefyr inviterer også (for 7. år på rad) til pitchekonkurranse. Filmskapere med ønske om å realisere sine barnefilmprosjekter i Zefyr-regionen kan vinne kr. 100 000. Finalen i konkurransen avholdes i Kristiansand torsdag torsdag 25. april kl 13:00  på Aladdin (Kongensgate 6). Vinnerprosjektet annonseres under Barnefilmfestivalens prisutdeling fredag 26/4 kl 18:00.

Finalistene til årets pitchekonkurranse er:

NINJANA TV-serie Innsendt av: Karin Moe Hennie. Produsent: Ninjana AS / UFO-SPOTTEREN. Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Maria Alvsaker Næss. Produsent: Siw Angell-Olsen/ Tallfilm / SKJOLDMØY. Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Sivert Kalvø Harang. Produsent: TrueWest / MOUNTED GAMES. Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Marte Hansen. Produsent: Marte Hansen/Fenomen film tv & scene / FLUKT. Kinofilm fiksjon. Innsendt av:  Vigdis Nielsen. Produsent: Blinkfilm AS / BLINKE BLINKE STJERNE KLAR. Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Thomas Bjerke. Produsent: Knut Inge Solbu/Fenomen film tv & scene / SJAKKMATT. Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Kristine Knudsen. Produsent: Kristine Knudsen/Den siste skilling AS / MITT LAND  Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Mathilde Berg. Produsent: Odd Hynnekleiv/Penelope Film AS

Årets jury for pitchen består av manusrådgiver og tidligere filmkonsulent, Netherlands Film Fund, Signe Zeilich-Jensen, skuespiller Henrik Rafaelsen og produksjons- og informasjonsrådgiver i Mediefondet Zefyr, Ingunn Myklevoll Sjøen.  

Fagjuryen for kortfilmprogrammet består av Malene Opheim, produsent.  Rose Mari Strand, filmkjøper/distributør (Folkets Bio, Sverige). Kristian Landmark, regissør, manusforfatter, produsent. 


Les mer om festivalens øvrige program.


 

BFF klar med årets pitch og kortilmkonkurranse.

BFF klar med årets pitch og kortilmkonkurranse.

Barnefilmfestivalen i Kristiansand er klar med årets deltakere til kortfilmkonkurransen og en pitchepris til verdi av 100 000 kroner. Les mer om de utvalgte filmene og prosjektene.

Foto fra «Smerteterskel» av Marianne Ulrichsen.

For åttende gang arrangerer Kristiansand internasjonale barnefilmfestival en egen kortfilmkonkurranse hvor beste norske kortfilm for barn/unge kåres. Festivalen har i år fem kortfilmprogram med nye kortfilmer fra hele verden, programmene er sortert på aldersgruppen de skal vises for. Konkurransen Beste norske kortfilm går på tvers av disse kortfilmprogrammene, og vurderes av en fagjury. 

Deltakerne er: 

SMERTETERSKEL Regi: Marianne Ulrichsen Produsent: Mona Johanne Hoel (Freedom From Fear AS) / SOMMERFUGL Regi: Vigdis Nielsen Produsent: Vigdis Nielsen (Hardingfilm) / BROUILLARTA. Regi: Ingvild Søderlind. Produsent: Fabien Greenberg, Bård Kjøge Rønning (Antipode Films) / IRIS. Regi: Jon Vatne. Produsent: Jon Vatne, Gudrun Austli (Syden Pictures) / STÅ OPP MOT VINDEN. Regi: Mona Johanne Hoel. Produsent: Mona Johanne Hoel (Freedom From Fear AS) / PÅ AGENTOPPDRAG. Regi: Ola Martin Fjeld. Produsent: Ola Martin Fjeld, Kenneth Williams, Kristoffer Knudsen (Antfarm/ High & Low) / E’ DET MULIGT. Regi: Maria Lavelle, Johannes Vikse Pedersen. Produsent: Maria Lavelle 

Barnefilmfestivalen i Kristiansand og Mediefondet Zefyr inviterer også (for 7. år på rad) til pitchekonkurranse. Filmskapere med ønske om å realisere sine barnefilmprosjekter i Zefyr-regionen kan vinne kr. 100 000. Finalen i konkurransen avholdes i Kristiansand torsdag torsdag 25. april kl 13:00  på Aladdin (Kongensgate 6). Vinnerprosjektet annonseres under Barnefilmfestivalens prisutdeling fredag 26/4 kl 18:00.

Finalistene til årets pitchekonkurranse er:

NINJANA TV-serie Innsendt av: Karin Moe Hennie. Produsent: Ninjana AS / UFO-SPOTTEREN. Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Maria Alvsaker Næss. Produsent: Siw Angell-Olsen/ Tallfilm / SKJOLDMØY. Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Sivert Kalvø Harang. Produsent: TrueWest / MOUNTED GAMES. Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Marte Hansen. Produsent: Marte Hansen/Fenomen film tv & scene / FLUKT. Kinofilm fiksjon. Innsendt av:  Vigdis Nielsen. Produsent: Blinkfilm AS / BLINKE BLINKE STJERNE KLAR. Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Thomas Bjerke. Produsent: Knut Inge Solbu/Fenomen film tv & scene / SJAKKMATT. Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Kristine Knudsen. Produsent: Kristine Knudsen/Den siste skilling AS / MITT LAND  Kinofilm fiksjon. Innsendt av: Mathilde Berg. Produsent: Odd Hynnekleiv/Penelope Film AS

Årets jury for pitchen består av manusrådgiver og tidligere filmkonsulent, Netherlands Film Fund, Signe Zeilich-Jensen, skuespiller Henrik Rafaelsen og produksjons- og informasjonsrådgiver i Mediefondet Zefyr, Ingunn Myklevoll Sjøen.  

Fagjuryen for kortfilmprogrammet består av Malene Opheim, produsent.  Rose Mari Strand, filmkjøper/distributør (Folkets Bio, Sverige). Kristian Landmark, regissør, manusforfatter, produsent. 


Les mer om festivalens øvrige program.


 

MENY