«Ahhh!»: Om David Bordwells begeistringsevne og kinofilmpoetikk (+)

«Ahhh!»: Om David Bordwells begeistringsevne og kinofilmpoetikk (+)

«Jeg kan ennå se han for meg, der han sitter midt på første rad, kliss opp i lerretet, som om han ikke kunne komme nærme nok.» Den uvurderlige filmprofessoren David Bordwell er gått bort. Her minnes han av Jon Inge Faldalen og akademiske kolleger Audun Engelstad, Anne Gjelsvik, Asbjørn Grønstad, Gunnar Iversen, Erlend Lavik og Bjørn Sørenssen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

«Jeg kan ennå se han for meg, der han sitter midt på første rad, kliss opp i lerretet, som om han ikke kunne komme nærme nok.» Den uvurderlige filmprofessoren David Bordwell er gått bort. Her minnes han av Jon Inge Faldalen og akademiske kolleger Audun Engelstad, Anne Gjelsvik, Asbjørn Grønstad, Gunnar Iversen, Erlend Lavik og Bjørn Sørenssen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Ahhh!»: Om David Bordwells begeistringsevne og kinofilmpoetikk (+)

«Ahhh!»: Om David Bordwells begeistringsevne og kinofilmpoetikk (+)

«Jeg kan ennå se han for meg, der han sitter midt på første rad, kliss opp i lerretet, som om han ikke kunne komme nærme nok.» Den uvurderlige filmprofessoren David Bordwell er gått bort. Her minnes han av Jon Inge Faldalen og akademiske kolleger Audun Engelstad, Anne Gjelsvik, Asbjørn Grønstad, Gunnar Iversen, Erlend Lavik og Bjørn Sørenssen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

«Jeg kan ennå se han for meg, der han sitter midt på første rad, kliss opp i lerretet, som om han ikke kunne komme nærme nok.» Den uvurderlige filmprofessoren David Bordwell er gått bort. Her minnes han av Jon Inge Faldalen og akademiske kolleger Audun Engelstad, Anne Gjelsvik, Asbjørn Grønstad, Gunnar Iversen, Erlend Lavik og Bjørn Sørenssen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY