– Jeg har laget en familiefilm jeg selv ville sett som voksen. (+)

– Jeg har laget en familiefilm jeg selv ville sett som voksen. (+)

Det særegne og karikerte universet var helt nødvendig for å slippe unna med at to barn planlegger å ta livet av sin stemor, forteller regissør Gunnbjörg Gunnarsdottir om årets mest uvanlige norske familiefilm, «Victoria må dø». Hva fikk henne til å lage en så drøy film for hele familien?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Det særegne og karikerte universet var helt nødvendig for å slippe unna med at to barn planlegger å ta livet av sin stemor, forteller regissør Gunnbjörg Gunnarsdottir om årets mest uvanlige norske familiefilm, «Victoria må dø». Hva fikk henne til å lage en så drøy film for hele familien?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Jeg har laget en familiefilm jeg selv ville sett som voksen. (+)

– Jeg har laget en familiefilm jeg selv ville sett som voksen. (+)

Det særegne og karikerte universet var helt nødvendig for å slippe unna med at to barn planlegger å ta livet av sin stemor, forteller regissør Gunnbjörg Gunnarsdottir om årets mest uvanlige norske familiefilm, «Victoria må dø». Hva fikk henne til å lage en så drøy film for hele familien?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Det særegne og karikerte universet var helt nødvendig for å slippe unna med at to barn planlegger å ta livet av sin stemor, forteller regissør Gunnbjörg Gunnarsdottir om årets mest uvanlige norske familiefilm, «Victoria må dø». Hva fikk henne til å lage en så drøy film for hele familien?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY