-Jeg har konstant måttet omdefinere filmen. (+)

-Jeg har konstant måttet omdefinere filmen. (+)

Den hellige treenigheten, identiske tvillinger, murder mysteries, nazisme og badeland, you name it, denne tragedie-komedien av en dokumentar har alt, og mere til. - Jeg var forvirret, men også trigget. Det var noe med disse kvinnene jeg ville forfølge, forteller regissør Maria Fredriksson, som står bak årets nordiske dokumentarsensasjon «Mirakelet i Gullspång».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Den hellige treenigheten, identiske tvillinger, murder mysteries, nazisme og badeland, you name it, denne tragedie-komedien av en dokumentar har alt, og mere til. – Jeg var forvirret, men også trigget. Det var noe med disse kvinnene jeg ville forfølge, forteller regissør Maria Fredriksson, som står bak årets nordiske dokumentarsensasjon «Mirakelet i Gullspång».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

-Jeg har konstant måttet omdefinere filmen. (+)

-Jeg har konstant måttet omdefinere filmen. (+)

Den hellige treenigheten, identiske tvillinger, murder mysteries, nazisme og badeland, you name it, denne tragedie-komedien av en dokumentar har alt, og mere til. - Jeg var forvirret, men også trigget. Det var noe med disse kvinnene jeg ville forfølge, forteller regissør Maria Fredriksson, som står bak årets nordiske dokumentarsensasjon «Mirakelet i Gullspång».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Den hellige treenigheten, identiske tvillinger, murder mysteries, nazisme og badeland, you name it, denne tragedie-komedien av en dokumentar har alt, og mere til. – Jeg var forvirret, men også trigget. Det var noe med disse kvinnene jeg ville forfølge, forteller regissør Maria Fredriksson, som står bak årets nordiske dokumentarsensasjon «Mirakelet i Gullspång».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY