Åshild Ramborg til Storm Films.

Åshild Ramborg til Storm Films.

Åshild Ramborg blir en del av produsent-teamet i Storm Films. Hun kommer fra Viaplay der hun har hatt ansvaret for produksjonen av krimserien «Wisting».

Fra og med 1. april blir Åshild Ramborg en del av produsent-teamet i Storm Films. Hun kommer fra Viaplay hvor hun har hatt ansvaret for produksjonen av krimserien Wisting. Hun har også bakgrunn som produsent hos både Maipo Film og Qvisten Animation. Med titler som Askeladden-filmene og suksessen Folk og røvere i Kardemomme by på merittlisten bringer hun med seg solid kompetanse på store barne- og familiefilmer, melder Storm Films i en pressemelding.

Ramborg vil være sentral i selskapets videre satsing på bredt anlagte filmer, og ansettelsen er en del av selskapets vekststrategi, heter det videre.

Åshild har kunnskapene og teften som skal til for å bryte gjennom støymuren i dagens mediemarked. Ideen om at det norske kinomarkedet er på vei nedenom og hjem er sterkt overdrevet, og Storm vil fortsette å satse tungt på spillefilmen som format. Markedet for norsk kinofilm er bare 9% ned siden toppårene før korona, og med sterke titler, og Åshild ombord, skal vi gjøre vårt beste for å lokke publikum tilbake til det store lerretet, sier Frederick P N Howard, daglig Leder i Storm Films. 

Ramborg ser frem til de nye utfordringene hos Storm Films: 

– Storm Films er et fremoverlent selskap, med både kompetanse og ressurser til å stå sterkt i den transformative tiden norsk film er inne i. Med kvalitet og publikum i høysetet, kjennes Storm som det rette hjemmet for meg. Selskapet har et betydelig vekstpotensial, og jeg gleder meg til å bygge videre sammen med venner jeg anser som bransjens beste hoder! 

Storm Films er et uavhengig og norskeid produksjonsselskap som primært jobber med finansiering og produksjon av spillefilm, og produsentteamet har til sammen over 100 produsentkrediteringer. 

Åshild Ramborg til Storm Films.

Åshild Ramborg til Storm Films.

Åshild Ramborg blir en del av produsent-teamet i Storm Films. Hun kommer fra Viaplay der hun har hatt ansvaret for produksjonen av krimserien «Wisting».

Fra og med 1. april blir Åshild Ramborg en del av produsent-teamet i Storm Films. Hun kommer fra Viaplay hvor hun har hatt ansvaret for produksjonen av krimserien Wisting. Hun har også bakgrunn som produsent hos både Maipo Film og Qvisten Animation. Med titler som Askeladden-filmene og suksessen Folk og røvere i Kardemomme by på merittlisten bringer hun med seg solid kompetanse på store barne- og familiefilmer, melder Storm Films i en pressemelding.

Ramborg vil være sentral i selskapets videre satsing på bredt anlagte filmer, og ansettelsen er en del av selskapets vekststrategi, heter det videre.

Åshild har kunnskapene og teften som skal til for å bryte gjennom støymuren i dagens mediemarked. Ideen om at det norske kinomarkedet er på vei nedenom og hjem er sterkt overdrevet, og Storm vil fortsette å satse tungt på spillefilmen som format. Markedet for norsk kinofilm er bare 9% ned siden toppårene før korona, og med sterke titler, og Åshild ombord, skal vi gjøre vårt beste for å lokke publikum tilbake til det store lerretet, sier Frederick P N Howard, daglig Leder i Storm Films. 

Ramborg ser frem til de nye utfordringene hos Storm Films: 

– Storm Films er et fremoverlent selskap, med både kompetanse og ressurser til å stå sterkt i den transformative tiden norsk film er inne i. Med kvalitet og publikum i høysetet, kjennes Storm som det rette hjemmet for meg. Selskapet har et betydelig vekstpotensial, og jeg gleder meg til å bygge videre sammen med venner jeg anser som bransjens beste hoder! 

Storm Films er et uavhengig og norskeid produksjonsselskap som primært jobber med finansiering og produksjon av spillefilm, og produsentteamet har til sammen over 100 produsentkrediteringer. 

MENY