Revolusjonen vil bli animert. (+)

Revolusjonen vil bli animert. (+)

Norske animasjonsfolk er både spent og litt skremt etter at Dreamworks-grunnlegger Jeffrey Katzenberg denne uken hevdet at kunstig intelligens vil utradere 90 prosent av animasjonsbransjen. Rasmus Sivertsen, Tonje Skar Reiersen og Kristine Knudsen er enige om at det foregår en revolusjon. Men amerikanske forhold er ikke helt lik de norske.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Norske animasjonsfolk er både spent og litt skremt etter at Dreamworks-grunnlegger Jeffrey Katzenberg denne uken hevdet at kunstig intelligens vil utradere 90 prosent av animasjonsbransjen. Rasmus Sivertsen, Tonje Skar Reiersen og Kristine Knudsen er enige om at det foregår en revolusjon. Men amerikanske forhold er ikke helt lik de norske.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Revolusjonen vil bli animert. (+)

Revolusjonen vil bli animert. (+)

Norske animasjonsfolk er både spent og litt skremt etter at Dreamworks-grunnlegger Jeffrey Katzenberg denne uken hevdet at kunstig intelligens vil utradere 90 prosent av animasjonsbransjen. Rasmus Sivertsen, Tonje Skar Reiersen og Kristine Knudsen er enige om at det foregår en revolusjon. Men amerikanske forhold er ikke helt lik de norske.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Norske animasjonsfolk er både spent og litt skremt etter at Dreamworks-grunnlegger Jeffrey Katzenberg denne uken hevdet at kunstig intelligens vil utradere 90 prosent av animasjonsbransjen. Rasmus Sivertsen, Tonje Skar Reiersen og Kristine Knudsen er enige om at det foregår en revolusjon. Men amerikanske forhold er ikke helt lik de norske.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY