«Jeg tror ikke kunstnere forstår hvor mye makt de har» (+)

«Jeg tror ikke kunstnere forstår hvor mye makt de har» (+)

- Det er kunstnerne som er ressursen, og ikke produsentene eller strømmetjenestene. Uten oss er de ingenting, mener Isabella Eklöf som nylig hadde premiere på «Kalak» med Emil Johnsen i hovedrollen på San Sebastian film festival. Men Toronto ville ikke vise filmen, og her forteller hun hvorfor.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Det er kunstnerne som er ressursen, og ikke produsentene eller strømmetjenestene. Uten oss er de ingenting, mener Isabella Eklöf som nylig hadde premiere på «Kalak» med Emil Johnsen i hovedrollen på San Sebastian film festival. Men Toronto ville ikke vise filmen, og her forteller hun hvorfor.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Jeg tror ikke kunstnere forstår hvor mye makt de har» (+)

«Jeg tror ikke kunstnere forstår hvor mye makt de har» (+)

- Det er kunstnerne som er ressursen, og ikke produsentene eller strømmetjenestene. Uten oss er de ingenting, mener Isabella Eklöf som nylig hadde premiere på «Kalak» med Emil Johnsen i hovedrollen på San Sebastian film festival. Men Toronto ville ikke vise filmen, og her forteller hun hvorfor.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Det er kunstnerne som er ressursen, og ikke produsentene eller strømmetjenestene. Uten oss er de ingenting, mener Isabella Eklöf som nylig hadde premiere på «Kalak» med Emil Johnsen i hovedrollen på San Sebastian film festival. Men Toronto ville ikke vise filmen, og her forteller hun hvorfor.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY