Trier og Reinsve gjenforenes i «Sentimental Value».

Trier og Reinsve gjenforenes i «Sentimental Value».

Joachim Trier gjenforenes med Renate Reinsve i ene hovedrollen og Eskil Vogt som medforfatter på «Sentimental Value» – en film som i hovedsak foregår i Norge.

Joachim Triers neste film blir et familiedrama som utspiller seg i omgivelser både han og Renate Reinsve kjenner godt. Det er Variety som melder om prosjektet Sentimental Value (foreløpig tittel).

I filmen møter vi skuespillerinnen Nora (Reinsve) og hennes søster Agnes som sørger over morens dødsfall da faren dukker opp i livet hennes etter langvarig fravær. Gustav er en tidligere feiret filmskaper som drømmer om et comeback som regissør med et nytt prosjekt han vil gjennomføre i Norge. Han tilbyr Nora hovedrollen, men hun avviser tilbudet. Under en retrospektiv visning av filmene hans i Frankrike møter Gustav en beundrende Hollywoodstjerne som han tilbyr rollen isteden. Når filmen starter opptakene i Norge, benytter han muligheten til å forsones med døtrene.

Som vanlig er Eskil Vogt med som medforfatter på prosjektet. Norske produsenter er Maria Ekerhovd i Mer film og Andrea Berentsen Ottmar i Eye Eye Pictures. Franske medprodusenter er Nathanaël Karmitz og Elisha Karmitz i MK Production og Juliette Schrameck i Agat Films. Dansk medprodusent er Zentropa. Filmen har allerede fått tilskudd fra Arte France Cinema.

Produsentene Schrameck og Karmitz sier til Variety at filmen kan minne om Verdens verste menneske, men er «enda mer ambisiøs og moden i sin kombinasjon av komedie og drama». Den handler om «familie, minner og hvordan vi har behov for å skrive om på historiene om oss selv for å overleve.»

Trier og Reinsve gjenforenes i «Sentimental Value».

Trier og Reinsve gjenforenes i «Sentimental Value».

Joachim Trier gjenforenes med Renate Reinsve i ene hovedrollen og Eskil Vogt som medforfatter på «Sentimental Value» – en film som i hovedsak foregår i Norge.

Joachim Triers neste film blir et familiedrama som utspiller seg i omgivelser både han og Renate Reinsve kjenner godt. Det er Variety som melder om prosjektet Sentimental Value (foreløpig tittel).

I filmen møter vi skuespillerinnen Nora (Reinsve) og hennes søster Agnes som sørger over morens dødsfall da faren dukker opp i livet hennes etter langvarig fravær. Gustav er en tidligere feiret filmskaper som drømmer om et comeback som regissør med et nytt prosjekt han vil gjennomføre i Norge. Han tilbyr Nora hovedrollen, men hun avviser tilbudet. Under en retrospektiv visning av filmene hans i Frankrike møter Gustav en beundrende Hollywoodstjerne som han tilbyr rollen isteden. Når filmen starter opptakene i Norge, benytter han muligheten til å forsones med døtrene.

Som vanlig er Eskil Vogt med som medforfatter på prosjektet. Norske produsenter er Maria Ekerhovd i Mer film og Andrea Berentsen Ottmar i Eye Eye Pictures. Franske medprodusenter er Nathanaël Karmitz og Elisha Karmitz i MK Production og Juliette Schrameck i Agat Films. Dansk medprodusent er Zentropa. Filmen har allerede fått tilskudd fra Arte France Cinema.

Produsentene Schrameck og Karmitz sier til Variety at filmen kan minne om Verdens verste menneske, men er «enda mer ambisiøs og moden i sin kombinasjon av komedie og drama». Den handler om «familie, minner og hvordan vi har behov for å skrive om på historiene om oss selv for å overleve.»

MENY