Om å leke med melodramaet på en punka måte (+)

Om å leke med melodramaet på en punka måte (+)

Miksen av høyt og lavt gjør Perleporten tilgjengelig for alle, sier filmskaper Jonas Matzow Gulbrandsen. - Det er en ironisk, køddete tone, men samtidig veldig alvorlig. Jeg håper også at den viser det er mulig å lage film utenfor NFI-systemet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Miksen av høyt og lavt gjør Perleporten tilgjengelig for alle, sier filmskaper Jonas Matzow Gulbrandsen. – Det er en ironisk, køddete tone, men samtidig veldig alvorlig. Jeg håper også at den viser det er mulig å lage film utenfor NFI-systemet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Om å leke med melodramaet på en punka måte (+)

Om å leke med melodramaet på en punka måte (+)

Miksen av høyt og lavt gjør Perleporten tilgjengelig for alle, sier filmskaper Jonas Matzow Gulbrandsen. - Det er en ironisk, køddete tone, men samtidig veldig alvorlig. Jeg håper også at den viser det er mulig å lage film utenfor NFI-systemet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Miksen av høyt og lavt gjør Perleporten tilgjengelig for alle, sier filmskaper Jonas Matzow Gulbrandsen. – Det er en ironisk, køddete tone, men samtidig veldig alvorlig. Jeg håper også at den viser det er mulig å lage film utenfor NFI-systemet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY