«Jeg elsker det når vi finner noen helt uerfarne som leverer så bra.» (+)

«Jeg elsker det når vi finner noen helt uerfarne som leverer så bra.» (+)

- Hele min virksomhet er bygget på mellommenneskelige forhold, forteller Nina Erdahl som er aktuell med casting eller kostyme på en rekke nye norske filmer - fra Hisham Zamans «A Happy Day» til Knut Erik Jensens «Lengsel etter nåtid» og Egil Pedersens «Biru Unjárga». Her forteller hun om nærheten til det samiske og den korte veien mellom casting og kostyme.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Hele min virksomhet er bygget på mellommenneskelige forhold, forteller Nina Erdahl som er aktuell med casting eller kostyme på en rekke nye norske filmer – fra Hisham Zamans «A Happy Day» til Knut Erik Jensens «Lengsel etter nåtid» og Egil Pedersens «Biru Unjárga». Her forteller hun om nærheten til det samiske og den korte veien mellom casting og kostyme.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Jeg elsker det når vi finner noen helt uerfarne som leverer så bra.» (+)

«Jeg elsker det når vi finner noen helt uerfarne som leverer så bra.» (+)

- Hele min virksomhet er bygget på mellommenneskelige forhold, forteller Nina Erdahl som er aktuell med casting eller kostyme på en rekke nye norske filmer - fra Hisham Zamans «A Happy Day» til Knut Erik Jensens «Lengsel etter nåtid» og Egil Pedersens «Biru Unjárga». Her forteller hun om nærheten til det samiske og den korte veien mellom casting og kostyme.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Hele min virksomhet er bygget på mellommenneskelige forhold, forteller Nina Erdahl som er aktuell med casting eller kostyme på en rekke nye norske filmer – fra Hisham Zamans «A Happy Day» til Knut Erik Jensens «Lengsel etter nåtid» og Egil Pedersens «Biru Unjárga». Her forteller hun om nærheten til det samiske og den korte veien mellom casting og kostyme.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY