«Det er første gang jeg har vært redd» (+)

«Det er første gang jeg har vært redd» (+)

Det må være følelsesmessig trygghet og tillit i rommet, så de kan være seg selv. Bare sånn kan vi komme forbi en oppvisning av hva de tror er «riktig» å si, forteller Deeyah Khan om sin metode. Denne uken hadde hennes sterke dokumentar om vold i hjemmet norgespremiere. Her forteller hun Maria Børja om hvorfor vold er den røde tråden i alt hun har laget.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Det må være følelsesmessig trygghet og tillit i rommet, så de kan være seg selv. Bare sånn kan vi komme forbi en oppvisning av hva de tror er «riktig» å si, forteller Deeyah Khan om sin metode. Denne uken hadde hennes sterke dokumentar om vold i hjemmet norgespremiere. Her forteller hun Maria Børja om hvorfor vold er den røde tråden i alt hun har laget.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Det er første gang jeg har vært redd» (+)

«Det er første gang jeg har vært redd» (+)

Det må være følelsesmessig trygghet og tillit i rommet, så de kan være seg selv. Bare sånn kan vi komme forbi en oppvisning av hva de tror er «riktig» å si, forteller Deeyah Khan om sin metode. Denne uken hadde hennes sterke dokumentar om vold i hjemmet norgespremiere. Her forteller hun Maria Børja om hvorfor vold er den røde tråden i alt hun har laget.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Det må være følelsesmessig trygghet og tillit i rommet, så de kan være seg selv. Bare sånn kan vi komme forbi en oppvisning av hva de tror er «riktig» å si, forteller Deeyah Khan om sin metode. Denne uken hadde hennes sterke dokumentar om vold i hjemmet norgespremiere. Her forteller hun Maria Børja om hvorfor vold er den røde tråden i alt hun har laget.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY