Er castingprosessen fair? (+)

Er castingprosessen fair? (+)

Hvordan foregår skuespillerjakten? Får alle skuespillere en fair sjanse til å vise seg frem? Rushprint har tatt en prat med castingansvarlige Yngvill Kolset Haga, Alicia Marchong Eidesund og Camilla Glaister om realitetene i bransjen og hvordan de jobber for å finne den rette.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Hvordan foregår skuespillerjakten? Får alle skuespillere en fair sjanse til å vise seg frem? Rushprint har tatt en prat med castingansvarlige Yngvill Kolset Haga, Alicia Marchong Eidesund og Camilla Glaister om realitetene i bransjen og hvordan de jobber for å finne den rette.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Er castingprosessen fair? (+)

Er castingprosessen fair? (+)

Hvordan foregår skuespillerjakten? Får alle skuespillere en fair sjanse til å vise seg frem? Rushprint har tatt en prat med castingansvarlige Yngvill Kolset Haga, Alicia Marchong Eidesund og Camilla Glaister om realitetene i bransjen og hvordan de jobber for å finne den rette.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Hvordan foregår skuespillerjakten? Får alle skuespillere en fair sjanse til å vise seg frem? Rushprint har tatt en prat med castingansvarlige Yngvill Kolset Haga, Alicia Marchong Eidesund og Camilla Glaister om realitetene i bransjen og hvordan de jobber for å finne den rette.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY