Per-Olav Sørensen med ny serie for Netflix.

Per-Olav Sørensen med ny serie for Netflix.

Regissør og serieskaper Per-Olav Sørensen fortsetter sitt samarbeid med Netflix med et nytt stort ensemble og en tematikk som kretser rundt storfamilien.

Etter seersuksesser som Hjem til jul, Royalteens og The Playlist holder Per-Olav Sørensen på å bli en av Netflix sine mest stødige og trofaste regissører og serieskapere i Nord-Europa.

Den nye serien Midsommernatt kan også by på et stort ensemble skuespillere som består av både gjengangere og enkelte nykommere.

«Det er midtsommer. Det er årets lengste dag. Det er romantikk i luften. Det er fest. Dette er dagen Carina og Johannes etter 30 års ekteskap velger å fortelle familie og venner en stor hemmelighet som får uante konsekvenser. Serien er en nær, varm, rørende og morsom fortelling rundt temaer som alle kan kjenne seg igjen i, eller relatere til.»

Rollebesetningen inkluderer Linn Skåber, Dennis Storhøi, Kim Falck, Pernilla August, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa og Kadir Talabani.

– Det er fantastisk å kunne fordype seg i alle relasjonene en storfamilie kan gi, og ikke minst i alle hemmelighetene vi kan bære på, samt alle de parallelle livene vi er i stand til å leve i spill med mennesker som står oss svært nært. På denne midtsommerfesten er det rom for de store følelsene, de store avsløringene og de store samtalene, når ingenting går som planlagt, kommenterer Sørensen.

Midtsommernatt er skapt og regissert av  Sørensen, som også er manusforfatter sammen med Sofie Forsman (Barracuda Queens, Young Royals), Tove Forsman (Barracuda Queens, Young Royals) og Anna Fredrikke Bjerke (Gemini). Midtsommernatt produseres av Magnus Ramsdalen og Janne Hjeltnes for The Global Ensemble Drama. Kreativt hovedteam består av Ulf Brantås (foto), Kristine Wilhelmsen (produksjonsdesigner), Oddfrid Ropstad (kostymer) og Nina Elise Johansen (sminke).

Per-Olav Sørensen med ny serie for Netflix.

Per-Olav Sørensen med ny serie for Netflix.

Regissør og serieskaper Per-Olav Sørensen fortsetter sitt samarbeid med Netflix med et nytt stort ensemble og en tematikk som kretser rundt storfamilien.

Etter seersuksesser som Hjem til jul, Royalteens og The Playlist holder Per-Olav Sørensen på å bli en av Netflix sine mest stødige og trofaste regissører og serieskapere i Nord-Europa.

Den nye serien Midsommernatt kan også by på et stort ensemble skuespillere som består av både gjengangere og enkelte nykommere.

«Det er midtsommer. Det er årets lengste dag. Det er romantikk i luften. Det er fest. Dette er dagen Carina og Johannes etter 30 års ekteskap velger å fortelle familie og venner en stor hemmelighet som får uante konsekvenser. Serien er en nær, varm, rørende og morsom fortelling rundt temaer som alle kan kjenne seg igjen i, eller relatere til.»

Rollebesetningen inkluderer Linn Skåber, Dennis Storhøi, Kim Falck, Pernilla August, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa og Kadir Talabani.

– Det er fantastisk å kunne fordype seg i alle relasjonene en storfamilie kan gi, og ikke minst i alle hemmelighetene vi kan bære på, samt alle de parallelle livene vi er i stand til å leve i spill med mennesker som står oss svært nært. På denne midtsommerfesten er det rom for de store følelsene, de store avsløringene og de store samtalene, når ingenting går som planlagt, kommenterer Sørensen.

Midtsommernatt er skapt og regissert av  Sørensen, som også er manusforfatter sammen med Sofie Forsman (Barracuda Queens, Young Royals), Tove Forsman (Barracuda Queens, Young Royals) og Anna Fredrikke Bjerke (Gemini). Midtsommernatt produseres av Magnus Ramsdalen og Janne Hjeltnes for The Global Ensemble Drama. Kreativt hovedteam består av Ulf Brantås (foto), Kristine Wilhelmsen (produksjonsdesigner), Oddfrid Ropstad (kostymer) og Nina Elise Johansen (sminke).

MENY