Fra Cannes til Grimstad.(+)

Fra Cannes til Grimstad.(+)

På Kortfilmfestivalen i Grimstad neste uke deltar kortfilmer som allerede har brynt seg på gjeve konkurranseprogram ute. Vi tok en prat med skaperne bak «Manndag» og «Tits».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

På Kortfilmfestivalen i Grimstad neste uke deltar kortfilmer som allerede har brynt seg på gjeve konkurranseprogram ute. Vi tok en prat med skaperne bak «Manndag» og «Tits».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Fra Cannes til Grimstad.(+)

Fra Cannes til Grimstad.(+)

På Kortfilmfestivalen i Grimstad neste uke deltar kortfilmer som allerede har brynt seg på gjeve konkurranseprogram ute. Vi tok en prat med skaperne bak «Manndag» og «Tits».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

På Kortfilmfestivalen i Grimstad neste uke deltar kortfilmer som allerede har brynt seg på gjeve konkurranseprogram ute. Vi tok en prat med skaperne bak «Manndag» og «Tits».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY