Eili Harboe om Succession (+).

Eili Harboe om Succession (+).

Eili Harboe forteller Jon Inge Faldalen om Succession-episoden i Norge; om lyden av zoom, Jeremy Strongs metode, takopptak, balkongdialog og fornærmelser.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Eili Harboe forteller Jon Inge Faldalen om Succession-episoden i Norge; om lyden av zoom, Jeremy Strongs metode, takopptak, balkongdialog og fornærmelser.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Eili Harboe om Succession (+).

Eili Harboe om Succession (+).

Eili Harboe forteller Jon Inge Faldalen om Succession-episoden i Norge; om lyden av zoom, Jeremy Strongs metode, takopptak, balkongdialog og fornærmelser.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Eili Harboe forteller Jon Inge Faldalen om Succession-episoden i Norge; om lyden av zoom, Jeremy Strongs metode, takopptak, balkongdialog og fornærmelser.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY