– Det handler om kunstnerisk frihet. (+)

– Det handler om kunstnerisk frihet. (+)

Regissørene Lisa Enes eller Elisabeth Rasmussen ble begge kontaktet av artister som ville jobbe med dem. Nå deltar de i musikkvideo-konkurransen på Kortfilmfestivalen. For dem handler musikkvideo om å eksperimentere og utnytte friheten.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Regissørene Lisa Enes eller Elisabeth Rasmussen ble begge kontaktet av artister som ville jobbe med dem. Nå deltar de i musikkvideo-konkurransen på Kortfilmfestivalen. For dem handler musikkvideo om å eksperimentere og utnytte friheten.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Det handler om kunstnerisk frihet. (+)

– Det handler om kunstnerisk frihet. (+)

Regissørene Lisa Enes eller Elisabeth Rasmussen ble begge kontaktet av artister som ville jobbe med dem. Nå deltar de i musikkvideo-konkurransen på Kortfilmfestivalen. For dem handler musikkvideo om å eksperimentere og utnytte friheten.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Regissørene Lisa Enes eller Elisabeth Rasmussen ble begge kontaktet av artister som ville jobbe med dem. Nå deltar de i musikkvideo-konkurransen på Kortfilmfestivalen. For dem handler musikkvideo om å eksperimentere og utnytte friheten.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY