– Det skulle være så skittent som mulig.(+)

– Det skulle være så skittent som mulig.(+)

- Det er det mest intense jeg har gjort i hele mitt liv, forteller fotograf Alvilde Horjen Naterstad som nylig ble tildelt Gullrutens fagpris for «Kids in Crime». Her forteller hun om den spesielle tilnærmingen til foto på serien og arbeidet med skuespillerne. - Det var veldig viktig for meg å være i den samme energien som skuespillerne.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Det er det mest intense jeg har gjort i hele mitt liv, forteller fotograf Alvilde Horjen Naterstad som nylig ble tildelt Gullrutens fagpris for «Kids in Crime». Her forteller hun om den spesielle tilnærmingen til foto på serien og arbeidet med skuespillerne. – Det var veldig viktig for meg å være i den samme energien som skuespillerne.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Det skulle være så skittent som mulig.(+)

– Det skulle være så skittent som mulig.(+)

- Det er det mest intense jeg har gjort i hele mitt liv, forteller fotograf Alvilde Horjen Naterstad som nylig ble tildelt Gullrutens fagpris for «Kids in Crime». Her forteller hun om den spesielle tilnærmingen til foto på serien og arbeidet med skuespillerne. - Det var veldig viktig for meg å være i den samme energien som skuespillerne.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Det er det mest intense jeg har gjort i hele mitt liv, forteller fotograf Alvilde Horjen Naterstad som nylig ble tildelt Gullrutens fagpris for «Kids in Crime». Her forteller hun om den spesielle tilnærmingen til foto på serien og arbeidet med skuespillerne. – Det var veldig viktig for meg å være i den samme energien som skuespillerne.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY