Super Mario Bros. setter kinorekorder.

Super Mario Bros. setter kinorekorder.

Norsk kinopublikum deler resten av verdens begeistring for «The Super Mario Bros. filmen». Filmens åpning internasjonalt er den beste for en animasjonsfilm noensinne.

Etter åpningshelgen i påsken er The Super Mario Bros.filmen sett av over 120 000 besøkende på norske kinoer. Det harmonerer godt med pågangen internasjonalt. På fem dager har filmen spilt inn over 200 millioner dollar i USA, over 377 millioner dollar på verdensbasis (da er ikke tallene fra mandagen tatt med).

De to ikoniske spillfigurene setter ny rekord – ikke bare for en film basert på spillfigurer, men også for animasjonsfilm. Den er den mest sette animasjonsfilmen noensinne etter en uke. Filmen vises på norske kinoer i både original og dubbet versjon. Norsk stemmeprakt får vi blant annet av Christopher Robin Omdahl, Jakob Oftebro, Jeppe B. Laursen, Victor Sotberg, Gulla Nordmoen, Nahom Feshatzion og Johannes Joner

På andre plass på kinotoppen finner vi gjengangeren John Wick, som er her med sitt fjerde kapittel. Etter premieren for tre uker siden har John Wick – Chapter 4 rundet 85 000 på norske kinoer. De eneste norske filmene blant de ti mest sette er Dancing Queen og Kutoppen med henholdsvis over 52 000 og 84 000 besøkende.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves inntok tredjeplassen også her til lands med 37 000 besøk etter to uker. The Pope’s Exorcist og Air har begge oppnådd gode besøkstall internasjonalt, men resultatet på norske kinoer er ikke imponerende: henholdsvis over 2500 og 4300 etter åpningshelgen.

Super Mario Bros. setter kinorekorder.

Super Mario Bros. setter kinorekorder.

Norsk kinopublikum deler resten av verdens begeistring for «The Super Mario Bros. filmen». Filmens åpning internasjonalt er den beste for en animasjonsfilm noensinne.

Etter åpningshelgen i påsken er The Super Mario Bros.filmen sett av over 120 000 besøkende på norske kinoer. Det harmonerer godt med pågangen internasjonalt. På fem dager har filmen spilt inn over 200 millioner dollar i USA, over 377 millioner dollar på verdensbasis (da er ikke tallene fra mandagen tatt med).

De to ikoniske spillfigurene setter ny rekord – ikke bare for en film basert på spillfigurer, men også for animasjonsfilm. Den er den mest sette animasjonsfilmen noensinne etter en uke. Filmen vises på norske kinoer i både original og dubbet versjon. Norsk stemmeprakt får vi blant annet av Christopher Robin Omdahl, Jakob Oftebro, Jeppe B. Laursen, Victor Sotberg, Gulla Nordmoen, Nahom Feshatzion og Johannes Joner

På andre plass på kinotoppen finner vi gjengangeren John Wick, som er her med sitt fjerde kapittel. Etter premieren for tre uker siden har John Wick – Chapter 4 rundet 85 000 på norske kinoer. De eneste norske filmene blant de ti mest sette er Dancing Queen og Kutoppen med henholdsvis over 52 000 og 84 000 besøkende.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves inntok tredjeplassen også her til lands med 37 000 besøk etter to uker. The Pope’s Exorcist og Air har begge oppnådd gode besøkstall internasjonalt, men resultatet på norske kinoer er ikke imponerende: henholdsvis over 2500 og 4300 etter åpningshelgen.

MENY