– Dette er ikke en dokumentar. (+)

– Dette er ikke en dokumentar. (+)

- Jeg har aldri vært i Norge. Denne filmen er inspirert av virkelige hendelser, den er ikke en dokumentar, forteller regissør og manusforfatter Ashima Chibber som står bak kinoaktuelle «Mrs Chatterjee Vs Norway» – om den omstridte kampen mellom en mor og norsk barnevern som utløste sterke reaksjoner i India.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Jeg har aldri vært i Norge. Denne filmen er inspirert av virkelige hendelser, den er ikke en dokumentar, forteller regissør og manusforfatter Ashima Chibber som står bak kinoaktuelle «Mrs Chatterjee Vs Norway» – om den omstridte kampen mellom en mor og norsk barnevern som utløste sterke reaksjoner i India.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Dette er ikke en dokumentar. (+)

– Dette er ikke en dokumentar. (+)

- Jeg har aldri vært i Norge. Denne filmen er inspirert av virkelige hendelser, den er ikke en dokumentar, forteller regissør og manusforfatter Ashima Chibber som står bak kinoaktuelle «Mrs Chatterjee Vs Norway» – om den omstridte kampen mellom en mor og norsk barnevern som utløste sterke reaksjoner i India.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Jeg har aldri vært i Norge. Denne filmen er inspirert av virkelige hendelser, den er ikke en dokumentar, forteller regissør og manusforfatter Ashima Chibber som står bak kinoaktuelle «Mrs Chatterjee Vs Norway» – om den omstridte kampen mellom en mor og norsk barnevern som utløste sterke reaksjoner i India.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY