– Alle filmer er regionale. (+)

– Alle filmer er regionale. (+)

Bærekraftige filmregioner med full autonomi er eneste løsningen, konstaterer de regionale aktørene. Om Mongoland var «for lokal», blir også alt som lages i Oslo «for lokalt». Nå forventer regionene endringer i fordelingen av produksjonsmidler når spørsmålet skal opp på politisk nivå til høsten.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Bærekraftige filmregioner med full autonomi er eneste løsningen, konstaterer de regionale aktørene. Om Mongoland var «for lokal», blir også alt som lages i Oslo «for lokalt». Nå forventer regionene endringer i fordelingen av produksjonsmidler når spørsmålet skal opp på politisk nivå til høsten.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Alle filmer er regionale. (+)

– Alle filmer er regionale. (+)

Bærekraftige filmregioner med full autonomi er eneste løsningen, konstaterer de regionale aktørene. Om Mongoland var «for lokal», blir også alt som lages i Oslo «for lokalt». Nå forventer regionene endringer i fordelingen av produksjonsmidler når spørsmålet skal opp på politisk nivå til høsten.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Bærekraftige filmregioner med full autonomi er eneste løsningen, konstaterer de regionale aktørene. Om Mongoland var «for lokal», blir også alt som lages i Oslo «for lokalt». Nå forventer regionene endringer i fordelingen av produksjonsmidler når spørsmålet skal opp på politisk nivå til høsten.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY