Kjemitesten. (+)

Kjemitesten. (+)

Å finne de to hovedrollene til «Norwegian Dream» krevde grundig leting i både Trøndelag og Polen. Karl Bekele Steinland og Hubert Milkowski forteller om sin tilnærming til rollene, fra forarbeid med kjemitester til opptakene med intimitetskoordinator på settet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Å finne de to hovedrollene til «Norwegian Dream» krevde grundig leting i både Trøndelag og Polen. Karl Bekele Steinland og Hubert Milkowski forteller om sin tilnærming til rollene, fra forarbeid med kjemitester til opptakene med intimitetskoordinator på settet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Kjemitesten. (+)

Kjemitesten. (+)

Å finne de to hovedrollene til «Norwegian Dream» krevde grundig leting i både Trøndelag og Polen. Karl Bekele Steinland og Hubert Milkowski forteller om sin tilnærming til rollene, fra forarbeid med kjemitester til opptakene med intimitetskoordinator på settet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Å finne de to hovedrollene til «Norwegian Dream» krevde grundig leting i både Trøndelag og Polen. Karl Bekele Steinland og Hubert Milkowski forteller om sin tilnærming til rollene, fra forarbeid med kjemitester til opptakene med intimitetskoordinator på settet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY