Å skape en stedsidentitet. (+)

Å skape en stedsidentitet. (+)

I «Rådebank» var stedsidentiteten avgjørende for seriens suksess. I produsenten Fenomens nye serie, «Vi lover et helvete», har stedsidentiteten vært minst like viktig. Regissør Rebecca Wirkola Kjellmann, produsent Tom Kittilsen og produksjonsdesigner Torgrim Forbergskog forteller om Finnmarks brutale og vakre natur, om å lytte til de som faktisk lever der og betydningen av geografi.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

I «Rådebank» var stedsidentiteten avgjørende for seriens suksess. I produsenten Fenomens nye serie, «Vi lover et helvete», har stedsidentiteten vært minst like viktig. Regissør Rebecca Wirkola Kjellmann, produsent Tom Kittilsen og produksjonsdesigner Torgrim Forbergskog forteller om Finnmarks brutale og vakre natur, om å lytte til de som faktisk lever der og betydningen av geografi.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Å skape en stedsidentitet. (+)

Å skape en stedsidentitet. (+)

I «Rådebank» var stedsidentiteten avgjørende for seriens suksess. I produsenten Fenomens nye serie, «Vi lover et helvete», har stedsidentiteten vært minst like viktig. Regissør Rebecca Wirkola Kjellmann, produsent Tom Kittilsen og produksjonsdesigner Torgrim Forbergskog forteller om Finnmarks brutale og vakre natur, om å lytte til de som faktisk lever der og betydningen av geografi.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

I «Rådebank» var stedsidentiteten avgjørende for seriens suksess. I produsenten Fenomens nye serie, «Vi lover et helvete», har stedsidentiteten vært minst like viktig. Regissør Rebecca Wirkola Kjellmann, produsent Tom Kittilsen og produksjonsdesigner Torgrim Forbergskog forteller om Finnmarks brutale og vakre natur, om å lytte til de som faktisk lever der og betydningen av geografi.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY