Sewitsky og Reinsve kobles på Apple-serie.

Sewitsky og Reinsve kobles på Apple-serie.

Anne Sewitsky skal regissere og produsere Apple-serien «Presumed Innocent» med Renate Reinsve, Jake Gyllenhaal og Peter Sarsgaard i sentrale roller.

Jobben som konsepturende regissør og produsent på BBC-serien En britisk skandale ser ut til å ha gitt mersmak for Anne Sewitsky. Nå er hun aktuell som regissør av de innledende episodene på Apple-serien Presumed Innocent, melder Deadline. Hun står også oppført som medprodusent. I en av rollene vil vi møte Renate Reinsve som spiller sammen med storheter som Jake Gyllenhaal og Peter Sarsgaard. Også O-T Fagbenle skal spille i serien. Han er kanskje best kjent fra serien The Handmaid’s Tale.

Presumed Innocent er basert på boken av Scott Turow med samme tittel som ble publisert i 1987 og filmatisert i 1990 med Harrison Ford i hovedrollen. Serien skildrer en statsadvokat som mistenkes for drapet på sin kollega – og elskerinne. Det er sistnevnte Reinsve skal spille, ifølge Deadline, mens Gyllenhaal spiller statsadvokaten.

Apple TV + kunngjorde serieproduksjonen denne uken. Serien skal produseres av blant annet David E. Kelley, kjent for Big Little Lies og Nine Perfect Strangers.

Renate Reinsve er fra før koblet til en rekke produksjoner som er underveis. Blant annet Joe Talbots The Governesses, Aaron Schimbergs psykologiske thriller A Different Man og Thea Hvistendahls horrorfilm Håndtering av Udøde.

Sewitsky og Reinsve kobles på Apple-serie.

Sewitsky og Reinsve kobles på Apple-serie.

Anne Sewitsky skal regissere og produsere Apple-serien «Presumed Innocent» med Renate Reinsve, Jake Gyllenhaal og Peter Sarsgaard i sentrale roller.

Jobben som konsepturende regissør og produsent på BBC-serien En britisk skandale ser ut til å ha gitt mersmak for Anne Sewitsky. Nå er hun aktuell som regissør av de innledende episodene på Apple-serien Presumed Innocent, melder Deadline. Hun står også oppført som medprodusent. I en av rollene vil vi møte Renate Reinsve som spiller sammen med storheter som Jake Gyllenhaal og Peter Sarsgaard. Også O-T Fagbenle skal spille i serien. Han er kanskje best kjent fra serien The Handmaid’s Tale.

Presumed Innocent er basert på boken av Scott Turow med samme tittel som ble publisert i 1987 og filmatisert i 1990 med Harrison Ford i hovedrollen. Serien skildrer en statsadvokat som mistenkes for drapet på sin kollega – og elskerinne. Det er sistnevnte Reinsve skal spille, ifølge Deadline, mens Gyllenhaal spiller statsadvokaten.

Apple TV + kunngjorde serieproduksjonen denne uken. Serien skal produseres av blant annet David E. Kelley, kjent for Big Little Lies og Nine Perfect Strangers.

Renate Reinsve er fra før koblet til en rekke produksjoner som er underveis. Blant annet Joe Talbots The Governesses, Aaron Schimbergs psykologiske thriller A Different Man og Thea Hvistendahls horrorfilm Håndtering av Udøde.

MENY