Fra samisk fargepalett til samtidens Berlin. (+)

Fra samisk fargepalett til samtidens Berlin. (+)

Kinofilmene «Ellos eatnu/La elva leve» og «Munch» utforsker ulike tidsepoker med ulike strategier. For Ragnhild Juliane Sletta og Cecilie De Lange var autensitet helt avgjørende. For Henrik Martin Dahlsbakken var det viktig å ta seg visse friheter.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Kinofilmene «Ellos eatnu/La elva leve» og «Munch» utforsker ulike tidsepoker med ulike strategier. For Ragnhild Juliane Sletta og Cecilie De Lange var autensitet helt avgjørende. For Henrik Martin Dahlsbakken var det viktig å ta seg visse friheter.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Fra samisk fargepalett til samtidens Berlin. (+)

Fra samisk fargepalett til samtidens Berlin. (+)

Kinofilmene «Ellos eatnu/La elva leve» og «Munch» utforsker ulike tidsepoker med ulike strategier. For Ragnhild Juliane Sletta og Cecilie De Lange var autensitet helt avgjørende. For Henrik Martin Dahlsbakken var det viktig å ta seg visse friheter.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Kinofilmene «Ellos eatnu/La elva leve» og «Munch» utforsker ulike tidsepoker med ulike strategier. For Ragnhild Juliane Sletta og Cecilie De Lange var autensitet helt avgjørende. For Henrik Martin Dahlsbakken var det viktig å ta seg visse friheter.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY