Tre aktuelle norske filmskapere på TIFF (+).

Tre aktuelle norske filmskapere på TIFF (+).

Trude Ottersen, Camilla Figenschou og Franciska Eliassen er aktuelle med nye filmer under Tromsø Internasjonale filmfestival. Felles for filmene er at de løfter fram steder, natur og mennesker som ellers får liten plass. Her forteller de om prosessen og sine inspirasjoner.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Trude Ottersen, Camilla Figenschou og Franciska Eliassen er aktuelle med nye filmer under Tromsø Internasjonale filmfestival. Felles for filmene er at de løfter fram steder, natur og mennesker som ellers får liten plass. Her forteller de om prosessen og sine inspirasjoner.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Tre aktuelle norske filmskapere på TIFF (+).

Tre aktuelle norske filmskapere på TIFF (+).

Trude Ottersen, Camilla Figenschou og Franciska Eliassen er aktuelle med nye filmer under Tromsø Internasjonale filmfestival. Felles for filmene er at de løfter fram steder, natur og mennesker som ellers får liten plass. Her forteller de om prosessen og sine inspirasjoner.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Trude Ottersen, Camilla Figenschou og Franciska Eliassen er aktuelle med nye filmer under Tromsø Internasjonale filmfestival. Felles for filmene er at de løfter fram steder, natur og mennesker som ellers får liten plass. Her forteller de om prosessen og sine inspirasjoner.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY