– Norske kortfilmer har mistet sin posisjon internasjonalt. (+)

– Norske kortfilmer har mistet sin posisjon internasjonalt. (+)

- Det er færre norske kortfilmer som deltar på anerkjente internasjonale festivaler og vinner anerkjente priser, forteller Toril Simonsen i NFI som jobber med en ny strategi for norsk kortfilm. Kortfilmen er blitt nærmest usynlig for det allmenne publikum, sier hun.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Det er færre norske kortfilmer som deltar på anerkjente internasjonale festivaler og vinner anerkjente priser, forteller Toril Simonsen i NFI som jobber med en ny strategi for norsk kortfilm. Kortfilmen er blitt nærmest usynlig for det allmenne publikum, sier hun.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Norske kortfilmer har mistet sin posisjon internasjonalt. (+)

– Norske kortfilmer har mistet sin posisjon internasjonalt. (+)

- Det er færre norske kortfilmer som deltar på anerkjente internasjonale festivaler og vinner anerkjente priser, forteller Toril Simonsen i NFI som jobber med en ny strategi for norsk kortfilm. Kortfilmen er blitt nærmest usynlig for det allmenne publikum, sier hun.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Det er færre norske kortfilmer som deltar på anerkjente internasjonale festivaler og vinner anerkjente priser, forteller Toril Simonsen i NFI som jobber med en ny strategi for norsk kortfilm. Kortfilmen er blitt nærmest usynlig for det allmenne publikum, sier hun.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY