«Jeg ville at musikken skulle være atmosfærisk og usentimental.» (+)

«Jeg ville at musikken skulle være atmosfærisk og usentimental.» (+)

- Det var hovedpersonens indre lengsler og ensomhet jeg ville skape en klangbunn til, forteller Nils Petter Molvær om kinoaktuelle «Den store friheten» - som han ble tildelt Den europeiske filmprisen for.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Det var hovedpersonens indre lengsler og ensomhet jeg ville skape en klangbunn til, forteller Nils Petter Molvær om kinoaktuelle «Den store friheten» – som han ble tildelt Den europeiske filmprisen for.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Jeg ville at musikken skulle være atmosfærisk og usentimental.» (+)

«Jeg ville at musikken skulle være atmosfærisk og usentimental.» (+)

- Det var hovedpersonens indre lengsler og ensomhet jeg ville skape en klangbunn til, forteller Nils Petter Molvær om kinoaktuelle «Den store friheten» - som han ble tildelt Den europeiske filmprisen for.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Det var hovedpersonens indre lengsler og ensomhet jeg ville skape en klangbunn til, forteller Nils Petter Molvær om kinoaktuelle «Den store friheten» – som han ble tildelt Den europeiske filmprisen for.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY