Tone Johnsen blir manusredaktør i Monster

Tone Johnsen blir manusredaktør i Monster

Monster henter inn Tone Johnsen som executive manusredaktør fra august. Ansettelsen er et ledd i styrkingen av dramasatsingen til selskapet.

Fremantle-eide Monster henter nå en av Norges mest etterspurte manuskonsulenter og dramaturger, Tone Johnsen, til sin dramasatsing. Johnsen starter i jobben som executive manusredaktør i Monster fra august.

Hun har de siste årene vært knyttet til Viaplay Norge som manuskonsulent og dramaturg på en rekke produksjoner, og har også jobbet som manuskonsulent for Norsk filmutvikling og Norsk Filminstitutt. Johnsen er utdannet produsent ved Den norske filmskolen og har erfaring fra produksjoner som Heimebane, Jenter, TWIN og Snøfall.

– Etter flere år som konsulent og freelancer så gleder jeg meg til å jobbe med de flinke folka i Monster og til å ha fast base i Mølleparken, sier Johnsen i en pressemelding. – Mitt hjerte banker for de gode historiene og da jeg fikk tilbud om å være med på de spennende produksjonene Monster skal lage de neste årene, måtte jeg rett og slett takke ja.

Johnsen har tidligere vært tilknyttet Monster som dramaturg på ulike dokumentarserier og er allerede tilknyttet selskapet som manuskonsulent på et dramaprosjekt Monster er i gang med.

– Vi gleder oss over at Tone har takket ja til å begynne å jobbe hos oss på fast basis. Tone er utrolig dyktig, og vi vet at hennes kompetanse på historiefortelling vil komme alle Monster-produksjonene til gode, sier Ingvild Daae, daglig leder i Monster.

Monster har på få år blitt en ledende produsent av norsk tv-drama. Blant satsingene finner vi Blant annet som PØRNI (Viaplay), Bortført (TV 2), Furia (Viaplay), Nobel (NRK), Grenseland (TV 2) og Unge lovende (NRK). Fra før har selskapet vært dominerende innen særlig tv-underholdning, med populære konsepter som Stjernekamp.  Også innen dokumentarserier har Monster markert seg, med serier som Datoen (NRK), Estonia – funnet som endrer alt (Discovery), Gåten Orderud (NRK), The Oslo Killing (Discovery/AMC), Baneheia – kampen om sannheten (Discovery), Therese – jenta som forsvant (NRK) og Rikets sikkerhet (NRK).

Tone Johnsen blir manusredaktør i Monster

Tone Johnsen blir manusredaktør i Monster

Monster henter inn Tone Johnsen som executive manusredaktør fra august. Ansettelsen er et ledd i styrkingen av dramasatsingen til selskapet.

Fremantle-eide Monster henter nå en av Norges mest etterspurte manuskonsulenter og dramaturger, Tone Johnsen, til sin dramasatsing. Johnsen starter i jobben som executive manusredaktør i Monster fra august.

Hun har de siste årene vært knyttet til Viaplay Norge som manuskonsulent og dramaturg på en rekke produksjoner, og har også jobbet som manuskonsulent for Norsk filmutvikling og Norsk Filminstitutt. Johnsen er utdannet produsent ved Den norske filmskolen og har erfaring fra produksjoner som Heimebane, Jenter, TWIN og Snøfall.

– Etter flere år som konsulent og freelancer så gleder jeg meg til å jobbe med de flinke folka i Monster og til å ha fast base i Mølleparken, sier Johnsen i en pressemelding. – Mitt hjerte banker for de gode historiene og da jeg fikk tilbud om å være med på de spennende produksjonene Monster skal lage de neste årene, måtte jeg rett og slett takke ja.

Johnsen har tidligere vært tilknyttet Monster som dramaturg på ulike dokumentarserier og er allerede tilknyttet selskapet som manuskonsulent på et dramaprosjekt Monster er i gang med.

– Vi gleder oss over at Tone har takket ja til å begynne å jobbe hos oss på fast basis. Tone er utrolig dyktig, og vi vet at hennes kompetanse på historiefortelling vil komme alle Monster-produksjonene til gode, sier Ingvild Daae, daglig leder i Monster.

Monster har på få år blitt en ledende produsent av norsk tv-drama. Blant satsingene finner vi Blant annet som PØRNI (Viaplay), Bortført (TV 2), Furia (Viaplay), Nobel (NRK), Grenseland (TV 2) og Unge lovende (NRK). Fra før har selskapet vært dominerende innen særlig tv-underholdning, med populære konsepter som Stjernekamp.  Også innen dokumentarserier har Monster markert seg, med serier som Datoen (NRK), Estonia – funnet som endrer alt (Discovery), Gåten Orderud (NRK), The Oslo Killing (Discovery/AMC), Baneheia – kampen om sannheten (Discovery), Therese – jenta som forsvant (NRK) og Rikets sikkerhet (NRK).

MENY