– God smak er ikke bare subjektivt (+)

– God smak er ikke bare subjektivt (+)

Gjennom 2022 vil Rushprint snakke med flere kinoprogramsjefer. Først ut er Truls Foss, programsjef ved Vega Scene i Oslo. Her forteller han om hvordan han ønsker å spisse profilen ytterligere og finne den riktige balansen mellom ordinær- og spesialvisninger, mellom norsk og internasjonal film.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Gjennom 2022 vil Rushprint snakke med flere kinoprogramsjefer. Først ut er Truls Foss, programsjef ved Vega Scene i Oslo. Her forteller han om hvordan han ønsker å spisse profilen ytterligere og finne den riktige balansen mellom ordinær- og spesialvisninger, mellom norsk og internasjonal film.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– God smak er ikke bare subjektivt (+)

– God smak er ikke bare subjektivt (+)

Gjennom 2022 vil Rushprint snakke med flere kinoprogramsjefer. Først ut er Truls Foss, programsjef ved Vega Scene i Oslo. Her forteller han om hvordan han ønsker å spisse profilen ytterligere og finne den riktige balansen mellom ordinær- og spesialvisninger, mellom norsk og internasjonal film.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Gjennom 2022 vil Rushprint snakke med flere kinoprogramsjefer. Først ut er Truls Foss, programsjef ved Vega Scene i Oslo. Her forteller han om hvordan han ønsker å spisse profilen ytterligere og finne den riktige balansen mellom ordinær- og spesialvisninger, mellom norsk og internasjonal film.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY