Altibox går inn i norske filmprosjekter (+)

Altibox går inn i norske filmprosjekter (+)

Altibox går inn i den nye norsk serien «GIFT! Ekteskapet usensurert» som finansiør og visningsplattform. - Vi er engasjert i flere serieprosjekter, både dokumentarer og drama, forteller Svein Aronsen i Altibox. Målet er å være en langsiktig partner for den norske filmbransjen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Altibox går inn i den nye norsk serien «GIFT! Ekteskapet usensurert» som finansiør og visningsplattform. – Vi er engasjert i flere serieprosjekter, både dokumentarer og drama, forteller Svein Aronsen i Altibox. Målet er å være en langsiktig partner for den norske filmbransjen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Altibox går inn i norske filmprosjekter (+)

Altibox går inn i norske filmprosjekter (+)

Altibox går inn i den nye norsk serien «GIFT! Ekteskapet usensurert» som finansiør og visningsplattform. - Vi er engasjert i flere serieprosjekter, både dokumentarer og drama, forteller Svein Aronsen i Altibox. Målet er å være en langsiktig partner for den norske filmbransjen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Altibox går inn i den nye norsk serien «GIFT! Ekteskapet usensurert» som finansiør og visningsplattform. – Vi er engasjert i flere serieprosjekter, både dokumentarer og drama, forteller Svein Aronsen i Altibox. Målet er å være en langsiktig partner for den norske filmbransjen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY