Axel Bøyum med hovedrollen i dramaserien «Hodejegerne»

Axel Bøyum med hovedrollen i dramaserien «Hodejegerne»

Axel Bøyum har hovedrollen i en ny norsk dramaserie som er basert på Jo Nesbøs roman «Hodejegerne». Geir Henning Hopland er regissør og medforfatter.

Den nye serien «Hodejegerne» er under innspilling og får premiere på TV 2 Play og TV 2 i 2022

Serien utspiller seg i tiden før Jo Nesbøs roman og filmatiseringen av den populære romanen med samme navn.

«I serien følger vi Roger Brown, som spilles av Axel Bøyum, en hodejeger som både lyver og manipulerer seg frem både i arbeidslivet og kjærlighetslivet. Men en løgn fører til en ny løgn og snart er han fanget i et nett av løgner som setter både han selv og sine nærmeste i fare.»

Geir Henning Hopland (Lilyhammer, Frikjent, Magnus) er regissør for serien og har også skrevet manus sammen med Rolf-Magne G. Andersen (Førstegangstjenesten, Magnus).

– Da jeg fikk forespørsel om jeg ville gjøre en tv-serie av Hodejegerne, så leste jeg romanen på nytt. Jeg hengte meg opp i de sidene hvor Roger treffer Diana i London, og da ble idéen om å la serien utspille seg i 2002 født, forteller Geir Henning Hopland.

– «Hodejegerne» kommer til å bli en serie i Jo Nesbøs ånd, en miks av mørk humor og spenning i et høyt tempo.

I rollene møter vi Axel Bøyum (Heksejakt, Heimebane) som Roger Brown, Ingrid Giæver (Tre nøtter til Askepott , Thelma) som Diana Eliassen, Mikkel Bratt Silset (Vikingene) som Ove Kjikerud, Ingeborg Raustøl (Maniac) som Julie, Mads Ousdal (Heksejakt, Heimebane) som Øyvind Møllerstad, og Martin Wallström (Beck, Mr.Robot) som Jon Christian Wiklund.
I øvrige roller ser vi Mats Eldøen, Ravdeep Singh Bajwa, Stig Adam, Terje Strømdahl og Jannik Bonnevie.

Serien «Hodejegerne» er et produksjonssamarbeid med svenske TV4 og C More. «Hodejegerne» blir produsert av Yellowbird Norge. Ansvarlig produsent er Gudny Hummelvoll fra Yellowbird Norge (OkkupertIngenting å le av) i sammen med Eleonore Anselme og Alexia af Kleen. Piodor Gustafsson er Executive produsent. Utenfor Norden distribueres serien av Endeavor Content.

Axel Bøyum med hovedrollen i dramaserien «Hodejegerne»

Axel Bøyum med hovedrollen i dramaserien «Hodejegerne»

Axel Bøyum har hovedrollen i en ny norsk dramaserie som er basert på Jo Nesbøs roman «Hodejegerne». Geir Henning Hopland er regissør og medforfatter.

Den nye serien «Hodejegerne» er under innspilling og får premiere på TV 2 Play og TV 2 i 2022

Serien utspiller seg i tiden før Jo Nesbøs roman og filmatiseringen av den populære romanen med samme navn.

«I serien følger vi Roger Brown, som spilles av Axel Bøyum, en hodejeger som både lyver og manipulerer seg frem både i arbeidslivet og kjærlighetslivet. Men en løgn fører til en ny løgn og snart er han fanget i et nett av løgner som setter både han selv og sine nærmeste i fare.»

Geir Henning Hopland (Lilyhammer, Frikjent, Magnus) er regissør for serien og har også skrevet manus sammen med Rolf-Magne G. Andersen (Førstegangstjenesten, Magnus).

– Da jeg fikk forespørsel om jeg ville gjøre en tv-serie av Hodejegerne, så leste jeg romanen på nytt. Jeg hengte meg opp i de sidene hvor Roger treffer Diana i London, og da ble idéen om å la serien utspille seg i 2002 født, forteller Geir Henning Hopland.

– «Hodejegerne» kommer til å bli en serie i Jo Nesbøs ånd, en miks av mørk humor og spenning i et høyt tempo.

I rollene møter vi Axel Bøyum (Heksejakt, Heimebane) som Roger Brown, Ingrid Giæver (Tre nøtter til Askepott , Thelma) som Diana Eliassen, Mikkel Bratt Silset (Vikingene) som Ove Kjikerud, Ingeborg Raustøl (Maniac) som Julie, Mads Ousdal (Heksejakt, Heimebane) som Øyvind Møllerstad, og Martin Wallström (Beck, Mr.Robot) som Jon Christian Wiklund.
I øvrige roller ser vi Mats Eldøen, Ravdeep Singh Bajwa, Stig Adam, Terje Strømdahl og Jannik Bonnevie.

Serien «Hodejegerne» er et produksjonssamarbeid med svenske TV4 og C More. «Hodejegerne» blir produsert av Yellowbird Norge. Ansvarlig produsent er Gudny Hummelvoll fra Yellowbird Norge (OkkupertIngenting å le av) i sammen med Eleonore Anselme og Alexia af Kleen. Piodor Gustafsson er Executive produsent. Utenfor Norden distribueres serien av Endeavor Content.

MENY