Regissør og fotograf skutt ved et uhell på sett

Regissør og fotograf skutt ved et uhell på sett

To personer ble skutt av skuespilleren Alec Baldwin ved et uhell under innspilling i New Mexico i USA. Fotografen Halyna Hutchins døde av skadene, og regissør Joel Souza skal være kritisk skadet

Sheriffen i Santa Fe County bekrefter at det var skuespilleren Alec Baldwin som avfyrte to skudd ved et uhell med en rekvisittpistol, melder VG. Det ene skuddet traff fotografen Halnya Hutchins, som døde av skadene. Regissør Joel Souza (48) ble truffet av det andre skuddet. Souza er ifølge Hollywood Reporter kritisk skadet.

Baldwin spiller en av hovedrollene i filmen. Hutchins ble fløyet med helikopter til universitetssykehuset i New Mexico, men livet stod ikke til å redde. Souza får behandling for skadene ved et annet sykehus i New Mexico.

Etterforskning pågår og ingen er så langt siktet i saken, skriver Deadline. Vitner på settet blir avhørt av etterforskere på stedet.

En talsperson for filmproduksjonen har sendt ut følgende melding:

“The entire cast and crew has been absolutely devastated by today’s tragedy, and we send our deepest condolences to Halyna’s family and loved ones. We have halted production on the film for an undetermined period of time and are fully cooperating with the Santa Fe Police Department’s investigation. We will be providing counseling services to everyone connected to the film as we work to process this awful event.”

Halnya Hutchins var fra Ukraina og studerte film i Los Angeles. I 2019 ble hun utpekt som en «rising star» av American Cinematographer.

Regissør og fotograf skutt ved et uhell på sett

Regissør og fotograf skutt ved et uhell på sett

To personer ble skutt av skuespilleren Alec Baldwin ved et uhell under innspilling i New Mexico i USA. Fotografen Halyna Hutchins døde av skadene, og regissør Joel Souza skal være kritisk skadet

Sheriffen i Santa Fe County bekrefter at det var skuespilleren Alec Baldwin som avfyrte to skudd ved et uhell med en rekvisittpistol, melder VG. Det ene skuddet traff fotografen Halnya Hutchins, som døde av skadene. Regissør Joel Souza (48) ble truffet av det andre skuddet. Souza er ifølge Hollywood Reporter kritisk skadet.

Baldwin spiller en av hovedrollene i filmen. Hutchins ble fløyet med helikopter til universitetssykehuset i New Mexico, men livet stod ikke til å redde. Souza får behandling for skadene ved et annet sykehus i New Mexico.

Etterforskning pågår og ingen er så langt siktet i saken, skriver Deadline. Vitner på settet blir avhørt av etterforskere på stedet.

En talsperson for filmproduksjonen har sendt ut følgende melding:

“The entire cast and crew has been absolutely devastated by today’s tragedy, and we send our deepest condolences to Halyna’s family and loved ones. We have halted production on the film for an undetermined period of time and are fully cooperating with the Santa Fe Police Department’s investigation. We will be providing counseling services to everyone connected to the film as we work to process this awful event.”

Halnya Hutchins var fra Ukraina og studerte film i Los Angeles. I 2019 ble hun utpekt som en «rising star» av American Cinematographer.

MENY