Etter skuddene i New Mexico (+)

Etter skuddene i New Mexico (+)

Den fatale ulykken på den amerikanske produksjonen "Rust" viser hvor farlig det kan bli på et usikret filmsett. Vi har snakket Pål Morten Hverven og Christel Jørgensen om den risikoen de alltid må forholde seg til som fagarbeidere innen stunt og utsatt arbeid på filmsett. Hvor sikre er norske filmsett? Og når bør varsellampene blinke?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Den fatale ulykken på den amerikanske produksjonen «Rust» viser hvor farlig det kan bli på et usikret filmsett. Vi har snakket Pål Morten Hverven og Christel Jørgensen om den risikoen de alltid må forholde seg til som fagarbeidere innen stunt og utsatt arbeid på filmsett. Hvor sikre er norske filmsett? Og når bør varsellampene blinke?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Etter skuddene i New Mexico (+)

Etter skuddene i New Mexico (+)

Den fatale ulykken på den amerikanske produksjonen "Rust" viser hvor farlig det kan bli på et usikret filmsett. Vi har snakket Pål Morten Hverven og Christel Jørgensen om den risikoen de alltid må forholde seg til som fagarbeidere innen stunt og utsatt arbeid på filmsett. Hvor sikre er norske filmsett? Og når bør varsellampene blinke?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Den fatale ulykken på den amerikanske produksjonen «Rust» viser hvor farlig det kan bli på et usikret filmsett. Vi har snakket Pål Morten Hverven og Christel Jørgensen om den risikoen de alltid må forholde seg til som fagarbeidere innen stunt og utsatt arbeid på filmsett. Hvor sikre er norske filmsett? Og når bør varsellampene blinke?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY