«De uskyldige» er klar for kinoer over hele verden

«De uskyldige» er klar for kinoer over hele verden

Eskil Vogts psykologiske thriller «De uskyldige» er klar for kinoer i blant annet USA og Canada, alle land i Europa, hele Latin-Amerika og store deler av Asia.

I går kunne Eskil Vogt fortelle i sin samtale med Rushprints Jon Inge Faldalen at De uskyldige får kinodistribusjon over hele verden. Etter filmens premiere ved filmfestivalen i Cannes i sommer er den solgt til store kinodistributører i blant annet USA og Canada, alle land i Europa, hele Latin-Amerika og store deler av Asia.

Salgsagenten Protagonist Pictures kan i dag overfor Screen Daily bekrefte salg til Storbritannia og Irland (Signature), Kanada (MK2), Benelux-landene (Cherrypickers), Frankrike (Kinovista), Tyskland, Østerrike, Spania og Sveits (Wild Bunch), Hellas og Kypros (Spentzos), Italia (Koch), Portugal (Alambique), Europa (M2Eastern), Australia-New Zealand (Rialto), Sør-Korea (Coup/Activers), Taiwan (Hooray Films), Japan (Longride) and Latin-Amerika (Impacto Cine).

– Det er en stor glede å vite at filmen vår vil bli lansert på kinoer over hele verden, sier regissør Eskil Vogt i en pressemelding fra den norske produsenten og distributøren Mer Film. – Jeg ønsket å lage en visuell og fysisk filmopplevelse om hvor magisk og uhyggelig barndommen kan føles. At filmen nå er solgt til så mange land håper jeg betyr at vi har klart å lage en film som publikum kan kjenne seg igjen i, uavhengig av bakgrunn og fødested. Vi har alle vært barn, og vi har alle vært vettskremte.

Etter Cannes fortsetter filmen på sin reise på internasjonale festivaler. Den er nylig valgt ut til verdens største skrekkfilmfestivaler: Sitges Film Festival og Fantastic Fest i USA.

– Det er helt fantastisk at filmen skal på kino i nesten hele verden. Vi har aldri tidligere solgt en film så bredt og det er inspirerende at distributører over hele verden skal sørge for at filmen får et godt og langt liv på kino. Filmen er laget for det store lerretet og det sier også noe om at Eskil Vogt er en regissør av stort internasjonalt format, sier produsent Maria Ekerhovd i Mer Film.


Les vårt intervju med Eskil Vogt om veien fra filmens idé til ferdig langfilm.

Møt castingansvarlige Kjersti Paulsen som har vært viktig for filmen.


 

«De uskyldige» er klar for kinoer over hele verden

«De uskyldige» er klar for kinoer over hele verden

Eskil Vogts psykologiske thriller «De uskyldige» er klar for kinoer i blant annet USA og Canada, alle land i Europa, hele Latin-Amerika og store deler av Asia.

I går kunne Eskil Vogt fortelle i sin samtale med Rushprints Jon Inge Faldalen at De uskyldige får kinodistribusjon over hele verden. Etter filmens premiere ved filmfestivalen i Cannes i sommer er den solgt til store kinodistributører i blant annet USA og Canada, alle land i Europa, hele Latin-Amerika og store deler av Asia.

Salgsagenten Protagonist Pictures kan i dag overfor Screen Daily bekrefte salg til Storbritannia og Irland (Signature), Kanada (MK2), Benelux-landene (Cherrypickers), Frankrike (Kinovista), Tyskland, Østerrike, Spania og Sveits (Wild Bunch), Hellas og Kypros (Spentzos), Italia (Koch), Portugal (Alambique), Europa (M2Eastern), Australia-New Zealand (Rialto), Sør-Korea (Coup/Activers), Taiwan (Hooray Films), Japan (Longride) and Latin-Amerika (Impacto Cine).

– Det er en stor glede å vite at filmen vår vil bli lansert på kinoer over hele verden, sier regissør Eskil Vogt i en pressemelding fra den norske produsenten og distributøren Mer Film. – Jeg ønsket å lage en visuell og fysisk filmopplevelse om hvor magisk og uhyggelig barndommen kan føles. At filmen nå er solgt til så mange land håper jeg betyr at vi har klart å lage en film som publikum kan kjenne seg igjen i, uavhengig av bakgrunn og fødested. Vi har alle vært barn, og vi har alle vært vettskremte.

Etter Cannes fortsetter filmen på sin reise på internasjonale festivaler. Den er nylig valgt ut til verdens største skrekkfilmfestivaler: Sitges Film Festival og Fantastic Fest i USA.

– Det er helt fantastisk at filmen skal på kino i nesten hele verden. Vi har aldri tidligere solgt en film så bredt og det er inspirerende at distributører over hele verden skal sørge for at filmen får et godt og langt liv på kino. Filmen er laget for det store lerretet og det sier også noe om at Eskil Vogt er en regissør av stort internasjonalt format, sier produsent Maria Ekerhovd i Mer Film.


Les vårt intervju med Eskil Vogt om veien fra filmens idé til ferdig langfilm.

Møt castingansvarlige Kjersti Paulsen som har vært viktig for filmen.


 

MENY