«Noen mennesker leker man bedre med enn andre.» (+)

«Noen mennesker leker man bedre med enn andre.» (+)

Norsk filmbransje er mer et miljø enn en industri. Det er Tommy Wirkola og Aksel Hennie takknemlige for. Her forteller de om nødvendigheten av lekenhet og galskap under arbeidet med kinoaktuelle «I onde dager», og hvorfor skuespilleren måtte være forberedt på å overta for regissøren underveis.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Norsk filmbransje er mer et miljø enn en industri. Det er Tommy Wirkola og Aksel Hennie takknemlige for. Her forteller de om nødvendigheten av lekenhet og galskap under arbeidet med kinoaktuelle «I onde dager», og hvorfor skuespilleren måtte være forberedt på å overta for regissøren underveis.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Noen mennesker leker man bedre med enn andre.» (+)

«Noen mennesker leker man bedre med enn andre.» (+)

Norsk filmbransje er mer et miljø enn en industri. Det er Tommy Wirkola og Aksel Hennie takknemlige for. Her forteller de om nødvendigheten av lekenhet og galskap under arbeidet med kinoaktuelle «I onde dager», og hvorfor skuespilleren måtte være forberedt på å overta for regissøren underveis.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Norsk filmbransje er mer et miljø enn en industri. Det er Tommy Wirkola og Aksel Hennie takknemlige for. Her forteller de om nødvendigheten av lekenhet og galskap under arbeidet med kinoaktuelle «I onde dager», og hvorfor skuespilleren måtte være forberedt på å overta for regissøren underveis.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY