Den nye Olsenbanden

Den nye Olsenbanden

Så er det avslørt: Det er Anders Baasmo, John Carew og Elias Holmen Sørensen som skal utgjøre vår tids Olsenbanden i den nye versjonen av den folkekjære komedieklassikeren.

I en gimmick hadde Nordisk filmdistribusjon på forhånd skjult hovedrollene med silhuetter for å skape spenning. Det var kanskje ikke så vanskelig å gjette John Carews høyreiste profil, ved siden av Anders Baasmo og Elias Holmen Sørensen. De skal spille henholdsvis Benny Fransen, Egon Olsen og Kjell Jensen i Olsenbanden – Siste skrik.

 – Jeg har alltid vært opptatt av vår bransjes historie, og skuespillerkollegaene som har gått foran oss i generasjoner, så det er både ærefullt og artig å få være med på et sånt prosjekt. Hallvard kjenner jeg fra før; alltid full fres og dedikasjon. Og med John og Elias i banden er det virkelig en fryd å gå på jobben om dagen, sier Anders Baasmo i en pressemelding.

Det er Børning-regissør Hallvard Bræin som Baasmo her viser til.

– Disse guttene er en fest å få jobbe med! De går tungt inn i oppgaven og med stor respekt for arven fra de gamle filmene. De skal være godt gjenkjennelige både for de som har et nært forhold til de gamle filmene, selv om de skal gjøre sine tolkninger av rollene, sier Bræin

Karsten Fullu, kjent for å fornye gamle merkevarer som Flåklypa-universet, har skrevet manus. Filmen produseres av Nordisk Film Production ved produsentene John Einar Hagen og Sveinung Golimo.

Om filmen heter det:

«Olsenbanden er tilbake slik som du husker dem! Nesten. Oslo er blitt en moderne by, men Egon, Benny og Kjell er stadig på jakt etter det store kuppet som skal gjøre dem til millionærer. Nå har Egon lagt den perfekte plan: de skal bryte seg inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika og stjele «Skrik». Alt er taima og tilrettelagt, men det er også andre som har fått kjennskap til planene og lovens lange arm med Hermansen i spissen gjør det de kan for å stoppe banden.»

Premiere: Høsten 2022

Den nye Olsenbanden

Den nye Olsenbanden

Så er det avslørt: Det er Anders Baasmo, John Carew og Elias Holmen Sørensen som skal utgjøre vår tids Olsenbanden i den nye versjonen av den folkekjære komedieklassikeren.

I en gimmick hadde Nordisk filmdistribusjon på forhånd skjult hovedrollene med silhuetter for å skape spenning. Det var kanskje ikke så vanskelig å gjette John Carews høyreiste profil, ved siden av Anders Baasmo og Elias Holmen Sørensen. De skal spille henholdsvis Benny Fransen, Egon Olsen og Kjell Jensen i Olsenbanden – Siste skrik.

 – Jeg har alltid vært opptatt av vår bransjes historie, og skuespillerkollegaene som har gått foran oss i generasjoner, så det er både ærefullt og artig å få være med på et sånt prosjekt. Hallvard kjenner jeg fra før; alltid full fres og dedikasjon. Og med John og Elias i banden er det virkelig en fryd å gå på jobben om dagen, sier Anders Baasmo i en pressemelding.

Det er Børning-regissør Hallvard Bræin som Baasmo her viser til.

– Disse guttene er en fest å få jobbe med! De går tungt inn i oppgaven og med stor respekt for arven fra de gamle filmene. De skal være godt gjenkjennelige både for de som har et nært forhold til de gamle filmene, selv om de skal gjøre sine tolkninger av rollene, sier Bræin

Karsten Fullu, kjent for å fornye gamle merkevarer som Flåklypa-universet, har skrevet manus. Filmen produseres av Nordisk Film Production ved produsentene John Einar Hagen og Sveinung Golimo.

Om filmen heter det:

«Olsenbanden er tilbake slik som du husker dem! Nesten. Oslo er blitt en moderne by, men Egon, Benny og Kjell er stadig på jakt etter det store kuppet som skal gjøre dem til millionærer. Nå har Egon lagt den perfekte plan: de skal bryte seg inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika og stjele «Skrik». Alt er taima og tilrettelagt, men det er også andre som har fått kjennskap til planene og lovens lange arm med Hermansen i spissen gjør det de kan for å stoppe banden.»

Premiere: Høsten 2022

MENY