Vil Cannes kunne gjenoppstå med fordums storhet? (+)

Vil Cannes kunne gjenoppstå med fordums storhet? (+)

Verdens viktigste filmfestival står fast på å gjennomføre en fysisk utgave i juli. Vi ser nærmere på utfordringene Cannes og de andre festivalene nå står overfor. Med oss i samtalen har vi Svend B. Jensen, Christin Berg, Thomas Robsahm og Frank L. Stavik.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Verdens viktigste filmfestival står fast på å gjennomføre en fysisk utgave i juli. Vi ser nærmere på utfordringene Cannes og de andre festivalene nå står overfor. Med oss i samtalen har vi Svend B. Jensen, Christin Berg, Thomas Robsahm og Frank L. Stavik.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Vil Cannes kunne gjenoppstå med fordums storhet? (+)

Vil Cannes kunne gjenoppstå med fordums storhet? (+)

Verdens viktigste filmfestival står fast på å gjennomføre en fysisk utgave i juli. Vi ser nærmere på utfordringene Cannes og de andre festivalene nå står overfor. Med oss i samtalen har vi Svend B. Jensen, Christin Berg, Thomas Robsahm og Frank L. Stavik.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Verdens viktigste filmfestival står fast på å gjennomføre en fysisk utgave i juli. Vi ser nærmere på utfordringene Cannes og de andre festivalene nå står overfor. Med oss i samtalen har vi Svend B. Jensen, Christin Berg, Thomas Robsahm og Frank L. Stavik.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY